Cayce kertoo viidelle tyttärelleen, että neitsyyden käsite on "yhtä todellinen kuin hammaskeiju" – tilitys kerää kehuja

Suomalaiset haluaisivat puhua enemmän seksistä – näin se onnistuu 10:51
Suomalaiset haluaisivat puhua enemmän seksistä – näin se onnistuu!

Cayce LaCorte kertoo tyttärilleen, että neitsyys on keksitty konsepti. – Se, että joku satunnainen tyyppi työntää peniksensä sinuun jossakin vaiheessa elämääsi, ei muuta arvoasi,  hän kuvailee hitiksi nousseella TikTok-videollaan.

Amerikkalainen Cayce LaCorte nousi TikTok-suosioon kerrottuaan seuraajilleen ajatuksistaan neitsyyden käsitteen suhteen. Hän aikoo kertoa viidelle tyttärelleen, ettei neitsyyttä ole olemassa.

Neitsyys on "yhtä todellinen kuin hammaskeiju"

Cayce kertoo tyttärilleen, että neitsyys se on keksitty konsepti ja "yhtä todellinen kuin hammaskeiju", kertoo Yahoo.

– Se on patriarkaalinen konsepti, jonka tarkoitus on kontrolloida naisia, ei sillä ole muuta tarkoitusta kuin saada naiset tuntemaan olonsa huonoksi oman itsensä suhteen, Cayce kuvailee.

– Se, että joku satunnainen tyyppi työntää peniksensä sinuun jossakin vaiheessa elämääsi, ei muuta arvoasi, se ei muuta sitä, kuka olet, mitään muuta ei tapahdu, paitsi se, että se [yhdyntä] tapahtui.

"Koko konsepti on naurettava"

Cayce huomauttaa, että seksi on tärkeää ja sen kuuluukin olla "iso juttu".

– Sen pitäisikin aina olla iso juttu. Ei sillä ole mitään tekemistä ensimmäisen kerran kanssa... Se on vain naurettavaa. Koko konsepti on naurettava, Cayce sanoo.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Saa kritiikkiä muilta äideiltä

Caycen mukaan muut äidit kauhistelevat, että hänen opetuksensa tekee lapsista "kevytkenkäisiä".

– Ei, kasvatan heistä hyviä ihmisiä, joilla on hyvät lähtökohdat, he tekevät omia, fiksuja ja älykkäitä päätöksiään.

Caycen mukaan hän uskoo nuorten olevan valmiita seksiin, kun nämä osaavat ja uskaltavat puhua aikuismaisesti seksistä kumppaninsa kanssa.

– Kun voit puhua ehkäisystä, edellisistä kumppaneista, asioista, jotka tuntuvat epämukavilta, suostumuksesta, mistä pidät ja mistä et. Jos ajattelet "voi, en kehtaa puhua siitä", et ole valmis, Cayce sanoo.

"Se särkee sydämeni, koska panemme niin paljon arvoa asialle, jota ei hitto vie edes ole olemassa"

Videonsa julkaisun jälkeen hän sai kiitosta esimerkiksi naiselta, joka oli raiskattu.

– Monet ihmiset elämässäni ovat sanoneet samaa: heidän ensimmäinen seksikertansa ei ollut heidän oma valintansa, Cayce kuvailee.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Moni kertoi esimerkiksi joutuneensa pelotelluksi seksiin, olleensa humalassa tai joutuneensa väkivallan kohteeksi. 

– Se särkee sydämeni, koska panemme niin paljon arvoa asialle, jota ei hitto vie edes ole olemassa. Annamme sen muokata sitä, keitä olemme, vaikka niin ei tarvitsisi olla, Cayce kuvailee.

"Pohjimmiltaan koko juttua käytetään meidän kontrolloimiseemme"

Cayce kertoi Metro-lehdelle, että neitsyyden konsepti saa monet empimään: naiset käyttävät aikaa huolehtien siitä, onko neistyys jo "menetetty", ja kenelle.

– Pohjimmiltaan koko juttua käytetään meidän kontrolloimiseemme sekä sen kontrolloimiseen, miten näemme muut. Miehiä kiusataan, koska he ovat neitsyitä, ja naisia karsastetaan, koska he eivät ole, ja lopulta kukaan ei voita, Cayce sanoo.

Caycen mukaan ensimmäisen seksikerran ei tulisi olla niin suuresti elämää määrittävä hetki, vaan sen sijaan faktatietoon perustuva, tietoinen päätös.

– Jos et halua harrastaa seksiä, tuen päätöstäsi täysin. Haluan vain muuttaa tavan, jolla puhumme seksuaalisuudesta.

Lue myös:

    Uusimmat