Carlos Sainz letkautti uudesta 19-vuotiaasta F1-tallikaveristaan: "Saa nähdä pidänkö hänestä"

Ensi kaudella McLarenin kuljettajakaksikon muodostavat espanjalainen Carlos Sainz ja nuori brittikuski Lando Norris. McLarenin kuljettajakaksikko on kokonaisuudessaan uusi.

Viime kaudella McLarenilla ajoivat espanjalaiskonkari Fernando Alonso ja belgialainen Stoffel Vandoorne. Näistä Alonso jättäytyi pois F1-sarjasta, kun taas Vandoorne siirtyi ajamaan sähköformuloiden puolelle.

Uusista kuljettajista Sainz, 24, siirtyi McLarenille Renaultilta. Sainzin tallikaveri Norris, 19, hyppää F2-sarjasta kuninkuusluokkaan.

Sainz heittäytyi letkeäksi, kun hän puhui McLarenin autojulkistuksen yhteydessä uudesta tallikaveristaan, huippulupaavasta Norriksesta.

– Pidän auton uusista väreistä. Tallikaveri… saa nähdä, että pidänkö hänestä, Sainz vitsaili.

Norrista tulee maaliskuun Australian GP:ssä McLarenin kautta aikojen nuorin kuljettaja.

– Tiedän, että minulla on paljon paineita ja odotuksia hartioillani. Moni ihminen nojaa minuun ja Carlosiin, Norris mietti.

McLaren oli viime kaudella valmistajien sarjassa kuudes. Tähän lisäapua toi Force Indian pisteiden nollaus, kun talli vaihtoi nimensä Racing Pointiksi kesken kauden.

McLarenin viimeisin osakilpailuvoitto on vuodelta 2012. Brittitalli on tehnyt hiljalleen nousua pohjamudista.

– Olemme uudelleen rakennuksen keskellä ja tämä on kokonaisuudessaan yksi iso matka, McLarenin pomo Zak Brown kuittasi uuden kauden alla. 

Lue myös:

    Uusimmat