Carlos Sainz kertoi ”oudoista” Ferrari-neuvotteluista – yllättyi nykytallin reaktiosta

Carlos Sainz hyppää Ferrarin rattiin – Daniel Ricciardo siirtyy McLarenin leipiin 0:39
Videolla juttua Carlos Sainzin Ferrari-siirrosta.

Espanjalaiskuljettaja Carlos Sainz hyppää kauden 2020 jälkeen Ferrarille. Sainz, 25, allekirjoitti kahden vuoden mittaisen sopimuksen Maranellon punaisen leirin kanssa. Sainzin mukaan hänen ja Ferrarin neuvotteluissa oli erikoinen piirre.

Sainz korvaa saksalaisen Sebastian Vettelin heinäkuussa alkavan kauden jälkeen. Raporttien mukaan Ferrari ja Sainz neuvottelivat sopimuksesta jo talvella.

Espanjalaiskuljettaja myöntää, että viime viikot ovat olleet hänelle hyvin spesiaaleja.

– Mutta se, että kävimme neuvotteluja niin, ettemme edes nähneet toisiamme, oli outoa, Sainz sanoo Sky Sports Italialle, viitaten koronaviruspandemian luomaan poikkeustilaan.

– Olin vain kotona isäni (Carlos Sainz sr.) kanssa ja olin jatkuvasti yhteyksissä agenttiini. Loppujen lopuksi kaikki meni nappiin, Sainz miettii.

Sainz myöntää yllättyneensä reaktioista, joita hänen Ferrari-pestinsä herätti.

– Luulin, että joku saattaisi pettyä ja suuttua, mutta olen saanut niin paljon kannustavia viestejä (tallista). Haluan vastata tuohon radalla.

– Tiedän sen, että Espanjassa mietitään jo kautta 2021 ja sitä, että pääsen taistelemaan Ferrarilla palkintopallisijoituksista ja voitoista. Mutta laitan nyt Ferrarin pakastimeen ja mietin vain McLarenia, Sainz ilmoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat