Ferrari-pomo kiistää kiusalliset väitteet F1-tallin uudesta kuskista – "Hänestä voi tulla maailmanmestari"

Ferrarin tallipäällikön Mattia Binotton mukaan Carlos Sainzilla on mahdollisuuksia nousta maailmanmestariksi italialaistallin riveissä. Binotto ei allekirjoita lainkaan väitteitä, joiden mukaan Sainz olisi pelkästään Charles Leclercin kakkoskuljettaja Ferrarilla.

Ferrari värväsi Sainzin McLarenilta itselleen, Sebastian Vettelin korvaajaksi.

Sainzin ja Ferrarin välinen sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta. 

– Onko Sainz maailmanmestariehdokas kaudella 2021? Uskon, että ensimmäinen kausi on haastava, koska hän ei ole vielä sinut uuden tallin ja auton kanssa. Tuon takia emme tarjonneet hänelle yhden vuoden mittaista sopimusta, Binotto sanoi Marcan haastattelussa.

Monien näkemysten mukaan Ferrari olisi hankkinut Sainzin kakkoskuljettajaksi tallin supertähden, Charles Leclercin varjoon. 

Binotto antoi oman versionsa Ferrarin ajattelutavasta.

– Olen aivan varma, että hän on erittäin nopea ja että hänestä voi tulla loppujen lopuksi maailmanmestari, Binotto sanoo Sainzista.

– Tärkein juttu on se, että tallissa on kaksi hyvää kuljettajaa ja että tallin ilmapiiri on hyvä. Samalla meidän pitää varmistua siitä, että Ferrari tulee aina ykkösenä. Radalla näemme sen, että kuka on ykkönen ja kuka kakkonen. Niin se on aina mennyt.

– Olen varma, että kaikki soljuu varsin sulavasti. 

Lue myös:

    Uusimmat