Huippuräppäri Cardi B:n oikeudenkäyntityyli joutui syyniin – puolustautui kärkkäästi

Cardi B latasi takaisin hänen oikeudenkäynnissä esittämiään tyylejään koskeneen artikkelin luettuaan.

Rap-artisti Cardi B tunnetaan komeista ja kalliista asuistaan. Räppärillä on ollut niin ikään tapana astella oikeuden kuultavaksi kalliissa designer-asusteissa.

Aiheesta kirjoitettiin lehdistössä ja Cardi ei tästä pitänyt. Räppäri suuntasi Instagram-tililleen, jossa hän puolustautui kärkkääseen tyyliinsä lehtien kriitikoilta julkaisemalla kolme eri videota.

– Mistä minun pitäisi hankkia pukuni? H&M:ltä? En pukeudu epäasiallisesti, kun saavun oikeuteen, pukeudun kuin leidi, räppäri latasi sittemmin poistetulla videolla.

Kesäkuussa Cardi saapui oikeuden eteen noin 2 000 euroa maksavassa Brøggerin puvussa. Artisti on esiintynyt oikeuden edessä yhteensä neljästi, joka kerta hän on saapunut paikalle hintavasti pukeutuneena, esitellen muun muassa merkkejä, kuten Salvatore Ferragamo ja Louboutin.

Lisäksi hänet on kuvattu oikeudessa kantaen valtavan tyyristä, noin 26 000 euroa maksavaa Hermès Birkinin laukkua. Tammikuussa Cardi asteli oikeuteen komeaan turkistakkiin ja siihen sopivaan hattuun pukeutuneena.

– Ulkona oli kymmenen astetta pakkasta, joko olisin pukeutunut kuplatakkiin tai turkikseen. Joten laitoin ylleni turkiksen ja se silti häiritsee teitä? Räppäri kommentoi yhdellä videoista.

Cardi on ollut syytettynä kahdesta pahoinpitelystä ja lukuisista pienemmistä rikkomuksista.

Syytteet ovat viime vuoden elokuulta, kun Cardin väitettiin heitelleen pulloja strippiklubin baarimikkojen suuntaan, keiden hän uskoi maanneen miehensä, räppäri Offsetin kanssa. Lisäksi hän oli syytteiden mukaan käskenyt seurueensa hyökätä naisten kimppuun.

Lähde: NY Post

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja