Mainos

Cameron Diaz: Yksiavioisuus on out

Näyttelijän mukaan pedin jakaminen vain yhden ihmisen kanssa voi olla hankalaa varsinkin siinä tapauksessa, että "tosirakkaus" löytyy vasta 50 vuoden iässä.

Cameron Diaz ei usko, että voisi viettää koko loppuelämänsä vain yhden ihmisen kanssa. 37-vuotias näyttelijä sanoo yksiavioisuuden olevan historiaa, ja hänestä on hyväksyttävää hankkia useita elinkumppaneita, kertoo inquisitr.com.

– Ihmissuhde voi kestää kaksi, viisi tai 20 vuotta. En usko sängyn jakamiseen saman ihmisen kanssa koko elämän ajan. Se voi olla joillekin oikea tapa, muttei minulle, nainen sanoo.

Diazin mukaan yhteiskunta painostaa ihmisiä menemään naimisiin, ja sinkkuna olemisessa ei ole mitään vikaa, vaikka siltä saattaakin joskus tuntua.

– Ei oikeaa rakkautta löydetä, se löytää sinut. Jossain tuolla on joku, jonka kanssa voit jakaa rakkautesi. Yhteiskuntamme yrittää väittää että 18-vuotias on valmis rakkauteen, ja sen ikäisenä pitää mennä naimisiin ja viettää loppuelämä saman ihmisen kanssa. Kukkua! Diaz pamauttaa.

Naisen mukaan avioliitto ei ole enää elämän idyllisin päämäärä.

– Jotkut löytävät tosirakkautensa 50-vuotiaina, ja nykyisillä elinaikaodotteilla he voivat elää vielä 50 vuotta juuri sen ihmisen kanssa. Kuvittele, että joutuisit nukkumaan saman tyypin kanssa 20, 30 tai 50 vuotta. Jos et voi kuvitella sitä, ei kenties kannata tehdä niin, Diaz sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Inquisitr.com

Kuva: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.