Call of Duty: Mobile tulossa Androidille ja Apple-laitteille

Suositun Call of Duty -räiskintäpelisarjan kehittäjä Activision on kertonut Call of Duty: Mobile -mobiilipelin saapumisesta Androidille ja Apple-laitteille. Peli sisältää lukuisia pelitiloja ja ominaisuuksia Call of Duty -maailmasta.

Call of Duty: Mobile on pelattavissa ilmaiseksi, mutta se sisältää pelinsisäisiä ostoja. Mukana on tuttuja karttoja, aseita ja haasteista aiemmista peleistä, kuten Black Opsista ja Modern Warfare -sarjasta. Myös pelaajien suosikeiksi nousseet Team Deathmatch ja Free-For-All -pelitilat ovat pelattavissa myös sarjan ensimmäisessä mobiiliräiskinnässä.

Call of Duty: Mobile kehitetään yhteistyössä kiinalaisen Tencentin kanssa, mutta pelin ohjelmoinnista vastaa kenties hieman yllättäen Tencentin Timi Studio. Activision on kuitenkin kertonut olevansa aktiivisesti mukana kehitystyössä.

Call of Duty: Mobilen julkaisuajankohdasta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Mikäli uutuus kiinnostaa, voi Activisionin verkkosivuilla rekisteröityä betatestaajaksi, jolloin pelin kehitysasteella olevan version saa kokeiluun kesän 2019 aikana.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja