Call of Duty: Mobile tulossa Androidille ja Apple-laitteille

Suositun Call of Duty -räiskintäpelisarjan kehittäjä Activision on kertonut Call of Duty: Mobile -mobiilipelin saapumisesta Androidille ja Apple-laitteille. Peli sisältää lukuisia pelitiloja ja ominaisuuksia Call of Duty -maailmasta.

Call of Duty: Mobile on pelattavissa ilmaiseksi, mutta se sisältää pelinsisäisiä ostoja. Mukana on tuttuja karttoja, aseita ja haasteista aiemmista peleistä, kuten Black Opsista ja Modern Warfare -sarjasta. Myös pelaajien suosikeiksi nousseet Team Deathmatch ja Free-For-All -pelitilat ovat pelattavissa myös sarjan ensimmäisessä mobiiliräiskinnässä.

Call of Duty: Mobile kehitetään yhteistyössä kiinalaisen Tencentin kanssa, mutta pelin ohjelmoinnista vastaa kenties hieman yllättäen Tencentin Timi Studio. Activision on kuitenkin kertonut olevansa aktiivisesti mukana kehitystyössä.

Call of Duty: Mobilen julkaisuajankohdasta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Mikäli uutuus kiinnostaa, voi Activisionin verkkosivuilla rekisteröityä betatestaajaksi, jolloin pelin kehitysasteella olevan version saa kokeiluun kesän 2019 aikana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja