PlayStation Now avautui Suomessakin – yli 600 pelin valikoima kuukausitilauksella

Sony avaa PlayStation-pelien suoratoistopalvelun PlayStation Now’n tänään myös Suomessa.

PlayStation Now tuo PlayStation-pelit sekä konsolipelaajien että PC-pelaajien ulottuville. Pelikirjastossa on yli 600 nimikettä, ja se sisältää hittipelejä ja klassikoita eri konsolisukupolvien aikakausilta.

Pelit valmiina pelattavaksi verkkoon kytketyllä PS4-konsolilla. Pelaamisen voi aloittaa seitsemän päivän maksuttomalla kokeilulla, joka on saataville kaikille uusille tilaajille. Tilaushinta tämän jälkeen on 14,95 euroa kuukaudessa.

Suoratoiston ansiosta pelivälineeksi soveltuu myös Windows-tietokone, joka tuo PlayStationin eksklusiiviset pelit myös PC-pelaajille. Saatavilla on muun muassa The Last of Us -selviytymistoimintapeli, jota on aiemmin voinut pelata vain PlayStation-konsoleilla. PC-pelaajat voivat hyödyntää myös erikseen myytävää DualShock 4 -ohjainta tietokoneen kanssa.

Muita pelejä ovat pahamaineisen vaikea Bloodborne, tarinallinen toimintaseikkailu Uncharted 3: Drake’s Deception sekä nopeatempoista taistelua tarjoava God of War III Remastered. Valikoimaan kuuluu myös koko perheen pelejä kuten Lego Batman III: Beyond Gotham, Ratchet & Clank: All 4 One ja Sonic Generations.

Suoratoiston lisäksi PS4- ja PS2-pelejä voi myös ladata suoraan PS4-konsolille, jolloin pelaaminen onnistuu natiiviresoluutiolla offline-tilassa. PlayStation Now tallentaa jokaisen pelisession ja pelissä etenemisen pilveen, minkä ansiosta pelaamista voi jatkaa milloin tahansa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja