PlayStation Now avautui Suomessakin – yli 600 pelin valikoima kuukausitilauksella

Sony avaa PlayStation-pelien suoratoistopalvelun PlayStation Now’n tänään myös Suomessa.

PlayStation Now tuo PlayStation-pelit sekä konsolipelaajien että PC-pelaajien ulottuville. Pelikirjastossa on yli 600 nimikettä, ja se sisältää hittipelejä ja klassikoita eri konsolisukupolvien aikakausilta.

Pelit valmiina pelattavaksi verkkoon kytketyllä PS4-konsolilla. Pelaamisen voi aloittaa seitsemän päivän maksuttomalla kokeilulla, joka on saataville kaikille uusille tilaajille. Tilaushinta tämän jälkeen on 14,95 euroa kuukaudessa.

Suoratoiston ansiosta pelivälineeksi soveltuu myös Windows-tietokone, joka tuo PlayStationin eksklusiiviset pelit myös PC-pelaajille. Saatavilla on muun muassa The Last of Us -selviytymistoimintapeli, jota on aiemmin voinut pelata vain PlayStation-konsoleilla. PC-pelaajat voivat hyödyntää myös erikseen myytävää DualShock 4 -ohjainta tietokoneen kanssa.

Muita pelejä ovat pahamaineisen vaikea Bloodborne, tarinallinen toimintaseikkailu Uncharted 3: Drake’s Deception sekä nopeatempoista taistelua tarjoava God of War III Remastered. Valikoimaan kuuluu myös koko perheen pelejä kuten Lego Batman III: Beyond Gotham, Ratchet & Clank: All 4 One ja Sonic Generations.

Suoratoiston lisäksi PS4- ja PS2-pelejä voi myös ladata suoraan PS4-konsolille, jolloin pelaaminen onnistuu natiiviresoluutiolla offline-tilassa. PlayStation Now tallentaa jokaisen pelisession ja pelissä etenemisen pilveen, minkä ansiosta pelaamista voi jatkaa milloin tahansa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.