C Moren Liiga-tiimiin hurja vahvistus: Jukka Jalonen tuo asiantuntemuksensa tv-lähetyksiin!

0:27
Jukka Jaloselle kevät 2022 oli yhtä juhlaa. Olympiakullan perään hän juhli uransa toista miesten MM-kultaa kotikisoissa.

C Moren alkavan kauden kiekkotiimi vahvistuu, kun mestarivalmentaja Jukka Jalonen liittyy nimekkääseen asiantuntijaryhmään.

Leijonat kolmeen MM-kultaan sekä kevään historialliseen ensimmäiseen olympiavoittoon johdattanut Jukka Jalonen tähdittää C Moren alkavan kauden Liiga-lähetyksiä. Myös seuratasolla useita joukkueita Suomessa ja Euroopassa valmentanut Jalonen muistetaan 2000-luvulta ennen kaikkea HPK:n pitkäaikaisena valmentajana. Jalosen komennossa HPK otti vuonna 2006 seurahistoriansa ensimmäisen Suomen mestaruuden.

– Liigaa tulee seurattua paljon maajoukkueen valmentajan roolissa sekä livenä että telkkarista. C Morella on ollut kasassa pätevä ja asiantunteva ryhmä, ja on hienoa päästä jatkossa myös itse mukaan vaikuttamaan lähetyksiin. Tuon pöytään asiaa ainakin pelistä ja voittamisen haasteista – ehkä voin jopa avata mitä valmentajien päässä pelien aikana liikkuu, kuvailee Jalonen.

Jalonen on ensimmäinen julkistus C Moren uuden kauden kiekkotiimistä. Pohjan muodostavat viime kausien lähetyksistä tutut kiekkopersoonat, mutta uusia kasvoja on luvassa Jalosen lisäksi myös muita. C Moren koko tiimi sekä Liiga-ohjelmisto julkistetaan ensi viikolla.

– C Moren tiimissä on tasapainoisesti näkemystä niin pelaajan kuin valmentajankin perspektiivistä ja näin kokonaisuus on hanskassa. Täydennetään toisiamme ja tarjotaan loistava kokonaisuus katsojalle, summaa Jalonen.

Kiekkosyksy avataan C Moressa perjantaina

Tulevana perjantaina C More välittää Suomi-kiekon kuumimpia tähtiä pursuavan Liiga Alumni All Stars -tapahtuman suorana Turusta. Ottelussa pelaavat mm. tuoreet Stanley Cup -voittajat Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen sekä Kaapo Kakko, Saku Koivu, Ville Nieminen ja Anton Lundell. Kello 18.20 alkavan lähetyksen selostuksesta vastaavat Jani Alkio ja Siim Liivik

Tositoimiin kaukaloissa päästään syyskuussa. Eurooppalaisen jääkiekon voimasuhteita mitataan CHL:ssä heti syyskuun alusta lähtien. Liiga-kauden avausottelu puolestaan pelataan 13. syyskuuta, ja Mestis käynnistyy 22. syyskuuta. Lisäksi C Moressa nähdään kattavasti Ruotsin SHL:n otteluita.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja