Mainos

Odotettu Liiga-kausi alkaa ja C Moren tiimi on valmiina tositoimiin! Mertaranta: ”Fiilikset on kovat päästä jälleen selostamaan suomalaista huippujääkiekkoa”

Asetelmat uuteen Liiga-kauteen ovat kutkuttavan jännittävät, kun viime kaudella mestaruus jäi ratkaisematta. 

Jääkiekon SM-liigan viime kausi laitettiin dramaattisesti pakettiin kierrosta ennen runkosarjan päättymistä, minkä vuoksi mestaruus jäi jakamatta. Liiga-joukkueet ovatkin malttamattomina odottaneet paluuta tositoimiin. Myös kiekkokansa on koko alkusyksyn jännittänyt, päästäänkö suomalaista huippukiekkoa pelaamaan vielä syksylläkään. Onneksi päästään – ja C More kiekkotiimeineen on valmiimpi alkavaan kauteen kuin koskaan! Kausi polkaistaan käyntiin torstaina 1. lokakuuta, kun edelliskausien mestarit HPK ja Kärpät kohtaavat kauden avausottelussa. Asetelmat uuteen kauteen ovat kutkuttavan jännittävät.

”Mestaruutta ei jaettu viime vuonna, joten paljon nälkäistä sakkia on valmiina pelaamaan täysillä ja taistelemaan voitosta. Kun homma saadaan käyntiin, luvassa on ehkä kaikkien aikojen mielenkiintoisin Liiga-kausi,” summaa Hockey Night -lähetyksiä luotsaava Siim Liivik.

C Moren Liiga-sisältöjen kokonaisuuden keskiössä on Liigan massiivinen ottelukokonaisuus: pelkästään runkosarjassa pelataan 450 ottelua, jotka ovat katsottavissa suorina lähetyksinä cmore.fi-suoratoistopalvelussa. Kun mukaan lasketaan Liiga-viikon oheisohjelmat, on kiekkofaneille viihdettä Liigan parissa tiedossa parhaimpina viikkoina joka ilta maanantaista lauantaihin.

C Morella kaikkien aikojen Liiga-tiimi

Liiga-tuntemusta ei C Moren uudelta tiimiltä puutu. Yhteensä Liiga-lähetysten asiantuntijoilta löytyy yli 100 kauden kokemus Liiga-kaukaloista pelaajina tai valmentajina. Myös Kanada-maljaa tiimissä on päästy nostamaan yhteensä 18 kertaa.

Kärppälegenda Lasse Kukkonen hyppää kaukalosta C Moren Liiga-lähetysten asiantuntijaksi. Asiantuntijan penkille istahtaa tulevalla kaudella myös seitsemän arvokisamitalia ja vuoden 1995 maailmanmestaruuden Leijonissa napannut Sami Kapanen. Kiekkotähti ehti urallaan pelata myös yli 800 NHL-ottelua ja yli 400 ottelua Liigassa, jonka jälkeen Kapanen on valmentanut niin Liigassa kuin Euroopassa.

Lähetyksissä nähdään myös C Moren kiekkolähetyksistä tuttu, Ässät Liiga-mestariksi ja nuoret Leijonat MM-kultaan johdattanut Karri Kivi. Telian Liiga-lähetyksistä tutut asiantuntijat: seitsemän kautta Liigassa valmentanut Ismo Lehkonen, 13 kautta Liigassa ja kolmet MM-kisat Leijonissa pelannut Tappara-ikoni Pekka Saravo sekä kuusi Suomen mestaruutta taistellut Ari Vallin jatkavat luonnollisesti myös tiimissä. ”Märkä-Simonakin” tunnettu kiekkoilija Siim Liivik nähdään kokoonpanossa Hockey Night – Tien päällä -ohjelmassa Vallinin aisaparina.

Legendaarinen jääkiekkoääni Antero Mertaranta on koko kansalle tuttu MM-kisoista ja Champions Hockey League -lähetyksistä, mutta nyt Mertaranta palaa juurilleen.

"Aloitin urani selostamalla Liigaa paikallisradiossa, ja taisi sitä jokunen vuosi tulla tehtyä television puolellakin. Tauko on ollut pitkä, joten fiilikset on kovat päästä jälleen selostamaan suomalaista huippujääkiekkoa!" Mertaranta hehkuttaa.

Jo ennestään väkevää selostustiimiä vahvistaa menneiden vuosien oranssitakki Mika Saukkonen. Lisäksi selostajarivistössä kuullaan jo vuodesta 2003 lähtien Liigan tunnelmanluojana tunnetuksi tullutta Jani Alkiota, pitkän mediauransa aikana mm. F1- sarjaa, olympiakiekkoa sekä Liigaa selostanutta Oskari Saarta sekä kahdeksannen kautensa Liiga-selostajana käynnistävää Sebastian Waheebia. Selostustiimiin kuuluvat myös Aleksis Ärje, Juho Kokko, Olli Eronen ja Toni Saukkola.

Liiga-lähetysten juontajina jatkavat tutut Tuomas Nyholm ja Suvi Puukangas, jotka saavat rinnalleen yli 15 vuoden juontokokemuksen omaavan Teemu Niikon.

Liiga-syksy täyttyy paikallistarinoista – lähetyksiä entistä enemmän myös MTV:n vapaasti katsottavilla tv-kanavilla

Hockey Night nostaa joka viikko yhden Liiga-seuran eritysfokukseen MTV:n kanavilla. Tammikuun loppuun mennessä valokeilassa on nähty vuorollaan jokainen Liiga-joukkue.

Liiga-viikon käynnistää maanantaisin Hockey Night – Tien päällä -ohjelma MTV3-kanavalla klo 22.35. Oranssitakkinen juontajakaksikko, Ari Vallin ja Siim Liivik, kiertää ympäri Suomea selvittämässä Liiga-joukkueiden menestyksen avaimia ja valottamassa seuran ikimuistoisimpia hetkiä.

Tositoimiin päästään aina torstaina tai perjantaina, kun Subin lätkäpäivässä esitetään samaisen joukkueen kotiottelu. Ennen suoraa ottelulähetystä kiekkoillan käynnistää Hockey Night Live -ennakkostudio klo 18.00.

Lauantaina Liigan pariin päästään MTV3-kanavalla puolituntisen Hockey Night 360 -ennakkostudion merkeissä, jossa puntaroidaan kaikkien illan kierroksen otteluiden asetelmia. Itse otteluiden alkaessa jännitysnäytelmiä seurataan C Moren puolella, missä myös Hockey Night 360 jatkaa suorassa lähetyksessä illan otteluiden seuraamista ja huippukohtien annostelua.

C More näyttää kaikki Liiga-matsit ja paljon enemmän:

  • Kaikki n. 500 ottelua selostettuina suorina lähetyksinä
  • Hockey Night Live -ottelustudiot viikoittain (torstaisin tai perjantaisin viikosta riippuen)
  • Hockey Night 360 -studiolähetys lauantaisin
  • Hockey Night – Tien päällä -erikoisohjelma maanantaisin

C More Total+ on penkkiurheilun, elokuvien ja sarjojen ystävän unelmapaketti, josta riittää katsottavaa koko perheelle. Löydät sieltä suomalaisten suosikkiurheilun, kuten Formulat, Mestarien liigan ja MM-jääkiekon, sekä kuumimmat uutuusleffat ja sarjat meiltä ja maailmalta. 

Lähde mukaan kiekkohuumaan ja nappaa paras Liiga-elämys nyt osoitteesta cmore.fi 


Tunnusta väriä Instagramissa C Moren uusilla Liiga-filttereillä

Näytä someseuraajillesi mikä joukkue vie ja mikä vikisee! Instagramista löytyy nyt uskomattoman hienot kypäräfiltterit kaikkien Liiga-joukkueiden väreissä, sekä neutraalimmat C More ja Hockey Night -filtterit. Saat ne käyttöösi C More Sportin -Instagram-tililtä tai tehostegalleriasta hakusanalla "Liiga". Tunnusta väriä ja jaa oma kypäräkuvasi hashtageilla #cmoresportfi ja #liiga, ja tägää julkaisuusi Liiga-sisältöjen koti somessa @cmoresportfi.

Jääkiekon SM-liiga käynnistyy torstaina 1. lokakuuta C Moressa. Avausottelu HPK-Kärpät nähdään myös MTV3-kanavalla klo 18 alkaen.


Lue myös:

    Uusimmat