Mainos

Bunkkerilääkärin sieppaama nainen astui julkisuuteen ja kertoi kauhun hetkistään: "Hän halusi koko ajan kehokontaktia"

Bunkkerilääkärinä tunnetun 39-vuotiaan ruotsalaismiehen sieppaama nainen on astunut ensimmäistä kertaa julkisuuteen. Hän on antanut haastattelun SVT:lle.

Nainen on julkaissut hiljattain kirjan salanimellä Isabel Eriksson, jota hän käyttää myös tv-haastattelussa.

Lääkäri rakensi pihalleen Skåneen bunkkerin, minkä jälkeen hän huumasi ja sieppasi syyskuussa 2015 naisen, jonka kuljetti bunkkeriin. SVT:n mukaan Isabel tapasi miehen asunnossaan, jossa mies tarjosi hänelle rauhoittavilla lääkkeillä terästettyjä mansikoita. Lisäksi mies oli tilannet kymmenien tuhansien kruunujen arvoiset naamiot, joita kaksikon oli tarkoitus pitää kidnappauksen yhteydessä. Niitä ei kuitenkaan tarvittu, sillä tekohetkellä oli sen verran pimeää.

Syyttäjän mukaan naista oli tarkoitus pitää vankina vuosia, ja lopulta pakottaa hänet lääkärin naisystäväksi ja seksikumppaniksi.

Lääkäri tuli kuitenkin vajaan viikon jälkeen toisiin ajatuksiin ja kuljetti naisen poliisiasemalle Tukholmaan. Sitä ennen hän vaati, ettei nainen kerro sieppauksestaan mitään tai syytä lääkäriä mistään. Nainen kuitenkin paljasti sieppauksen ja lääkäri otettiin kiinni.

Havahtui bunkkerissa neula kädessään

Nyt nainen kertoo ensimmäistä kertaa julkisuudessa kokemuksissaan. Ensimmäinen asia, jonka hän näki havahduttuaan bunkkerissa oli katto ja mies.

– Näin peltikaton ja miehen istumassa tuolilla vieressäni minua tuijottaen. Näin, että minulla oli käsivarressani neula, jota aloin hädissäni vetää pois.

Naisen mukaan bunkkerilääkärillä oli iso läheisyyden tarve.

– Hän halusi meidän nukkuvan yhdessä... Oli aivan hirvittävää nukkua sellaisen vieressä, joka oli kidnapannut minut. Hän halusi koko ajan kehokontaktia.

Bunkkerilääkärin tuomio lieveni viime huhtikuussa Svean hovioikeudessa. Hovioikeus katsoi miehen psyykkisesti sairaaksi, mikä pudotti tuomion kymmenestä vuodesta kahdeksaan.


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.