Mainos

Miehen tappaneen ruotsalaisäidin hyytävä suunnitelma: Kidutusta putkipihdeillä ja veitsellä

Murhasta syytetty nainen on paljastanut poliisikuulusteluissa hyytävän suunnitelmansa – pienten lasten äiti oli aikonut kiduttaa sänkyyn sidottua miestä veitsellä ja putkipihdeillä. Asiasta uutisoi Expressen.

Oikeudenkäynti 35-vuotiasta pikkulasten äitiä vastaan on käynnissä Östersundin käräjäoikeudessa. Naisen uskotaan pistäneen 43-vuotiasta miestä veitselle seitsemän kertaa. Mies menehtyi iskuihin.

Poliisikuulusteluissa nainen on kertonut halunneensa kohdata miehen väitettyjen lainojen ja velkojen takia. Naisen mukaan mies oli luvannut auttaa häntä suuren lainan maksussa, mutta muuttanut mielensä. Nainen alkoi siltä istumalta suunnitella hirmutekoaan.

Viime vuoden lokakuussa nainen ja mies tapasivat. Nainen oli ottanut mukaansa urheilukassin, jossa hänellä oli unilääkkeitä, putkipihdit ja kolme veistä.

– En osannut päättää, mikä olisi paras vaihtoehto, joten otin kolme erilaista, nainen kertoi kuulusteluissa.

Pakkomielle kärsimisestä

Kuulusteluissa nainen kertoi suunnitelmastaan, jossa hänen piti nukuttaa mies ensin lääkkeillä, sitoa tämä sänkyyn ja kiduttaa.

– Siitä tuli vähän niin kuin pakkomielle, että saisin hänet kärsimään.

Tapahtumat kulkivat aluksi naisen suunnitelmien mukaisesti ja hän sai miehen ottamaan unilääkkeitä. Suunnitelma meni kuitenkin pieleen ja nainen päätyi puukottamaan miestä useita kertoja. Tarkoituksena oli hänen mukaansa vain haavoittaa miestä, jotta tämä olisi antanut rahat naiselle.

Nainen soitti lopulta itse hätänumeroon ja kertoi riistäneensä toisen ihmisen hengen.

– Oletko tappanut ihmisen, hätäkeskuspäivystäjä kysyi.

– Juu, uskoisin, että hän on aika kuollut, nainen vastasi.

Nainen on myöntänyt olevansa syyllinen entisen seurustelukumppaninsa kuolemaan, mutta hän kiistää, että teon tarkoituksena olisi ollut tappaa. Oikeudenkäynnin ratkaisun odotetaan tulevan keskiviikon aikana.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.