Mainos

Bumtsibum-kapteeni Lasse Piirainen: Kunnia olla mukana!

Bumtsibumin kapteeni, taiturimainen kosketinsoittaja Lasse Piirainen on soittanut pianoa jo 30 vuotta.

Lasse Piirainen elää musiikista ja hän pitää pestiään Bumtsibum-kapteenina suurena kunniana.

– On hienoa päästä tekemään tekemään tämän päivän versiosta klassikko-ohjelmasta! Odotan isoja tunteita, vauhtia ja vaarallisia tilanteita sekä hienoja musiikkiesityksiä, Piirainen kertoo.

Kokenut pianisti lupaa Bumtsibumin tekevän näyttävän paluun.

– Ohjelma tulee tarjoamaan sopivaa haastetta, kun tehtävät vaativat nopeaa spontaania reagointia, heittäytymistä ja improvisaatiota, kapteeni pohtii tulevaa.

Bumtsibumissa vieraita ja vakiojäseniä yhdistää rakkaus musiikkiin ja se varmasti näkyy.

– Ilman musiikkia en voisi elää. Se on ammatti, harrastus, intohimo, rakkaus. Loputon ilon, voimaantumisen, inspiroitumisen ja energian lähde. Se on myös tapa välittää tunteita ja kommunikoida. Ohjelman tekemisestä tulee todella hauskaa mahtavan työryhmän sekä tietysti suomalaisten huippuartistien kanssa, Lasse pohtii.

Piirainen on tunnettu mies suomalaisten huippuartistien taustalla. Hän on keikkaillut 15 vuoden ajan kotimaisten artistien kanssa, tällä hetkellä hän soittaa Isaac Elliotin, Kasmirin, Waltteri Torikan ja Vesa-Matti Loirin kanssa. Soittamisen lisäksi hän säveltää, sovittaa ja tuottaa musiikkia sekä itselleen että muille. Piirainen on myös soittanut koskettimia monissa television musiikkiohjelmissa. 

Piirainen vaikuttaa myös Norma John -yhtyeessä yhdessä X Factor -kilpailusta tutun Leena Tirrosen kanssa. Norma John edustaa Suomea Euroviisuissa toukokuussa 2017 kappaleella Blackbird.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.