Buffalo-luotsi otti kantaa Rasmus Ristolaisen katkeriin sanoihin – "Hän ei säästele mitään"

10:00
Keskiviikkoillan Tulosruudussa kerrottiin NHL:n jatkosuunnitelmista pudotuspelien varalle.

Buffalo Sabresin päävalmentaja Ralph Krueger otti kantaa tähtipuolustaja Rasmus Ristolaisen hiljattaisesta avautumisesta. Krueger arvostaa Ristolaisen korkealle.

Koko NHL-uransa Buffaloa edustanut Ristolainen avasi aikaisemmin tällä viikolla sanaisen arkkunsa joukkueensa haastavasta tilanteesta. Ristolainen ilmaisi suoraan olevansa turhautunut siitä, ettei Buffalo ole päässyt vielä kertaakaan pudotuspeleihin hänen NHL-uransa aikana.

Ristolaisen sanat kantautuivat luonnollisesti myös joukkueen päävalmentaja Ralph Kruegerin korviin. Krueger ei kuitenkaan alkanut suomia suomalaispuolustajaansa. Päinvastoin.

– Haluan valmentaa "Ristoa" ensi kaudella. Nauttisin siitä. Se on varmaan ainoa asia, mitä minun tarvitsee sanoa teille. Rakastamme sitä, että Risto on välillä pisteliäs. Odotamme hänen olevan joukkueessamme tärkeä palanen ja ydinpelaaja ensi vuonna, Krueger toteaa .

Seitsemän NHL:ssä vietetyn kauden aikana Ristolainen on pelannut 493 ottelua. Lähes vuosittain suurta vastuuta Buffalon takalinjoilla kantanut Ristolainen on ilmaissut haluavansa pelata joukkueessa, jossa on voittamisen kulttuuria. Sitä ei Buffalossa tällä hetkellä ole.

Krueger arvostaa Ristolaisen rehellisyyttä. Vaikka Ristolainen onkin halunnut ajoittain jatkaa uraansa muualla, ei suomalaispuolustajan kova työmoraali ole horjunut.

– Rakastamme, ettei hän säästele mitään. Hän kertoo aina totuuden. Nautin todella hänen kanssaan työskentelemisestä. Kun aloitin hänen valmentamisensa, hän halusi tulla kaupatuksi. Nyt hän on omaksunut polkumme ja antoi kaikkensa. Sen vuoksi hän on tärkeä palanen siinä, mitä teemme täällä, Krueger sanoo.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja