Buddy-koira joutui melkoiseen pinteeseen – jäi päästään jumiin tiiliseinän reikään

Tinsley-koira pelasti omistajansa – haki  poliisit paikalle kolarin jälkeen 1:51
KATSO MYÖS: Tämä koira puolestaan pelasti omistajansa hakemalla apua kolarin jälkeen.

Omistajaltaan karannut koira oli jotenkin onnistunut työntämään päänsä tiiliseinässä olevan reiän läpi ja jäänyt siihen jumiin. Kaikki päättyi kuitenkin onnellisesti ja Buddy pääsi pois pinteestä.

2-vuotias Buddy-koira joutui tammikuussa kiipeliin, kun se meni työntämään päänsä tiiliseinässä olevaan reikään. New York Post kertoo, että Buddy oli karannut omistajansa luota ja jotenkin onnistunut jäämään jumiin tiiliseinässä olleeseen koloon.

Paikallinen Arizona Humane Society -eläinsuojelujärjestö saapui apuun. Työntekijöillä kesti 20 minuuttia, kun tiiltä kaiverrettiin taltalla sen verran leveämmäksi, että Buddy pääsi sujahtamaan pois kolosta.

Eläinsuojelujärjestö julkaisi videomateriaalia pinteessä olleesta ja sittemmin pelastetusta Buddy-koirasta Facebookissa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ansassa nököttämisestä Buddylle ei tullut kolhuja. Tiiliseinän läheisyydessä liikkui kuitenkin toinen koira, joka ei halunnut seuraa ja niinpä se puri Buddya muutaman kerran tämän ollessa jumissa. Puremia tuli Buddyn naaman ja pään alueelle. 

Tarinalla onnellinen loppu

Buddyn omistaja otti yhteyttä paikallisiin eläinsuojeluviranomaisiin näiden kehittämän kartan avulla. Karttaan merkitään löydettyjen eläimien tietoja. 

Eläinsuojeluviranomaisten edustaja Francisco Cabellan mukaan koira löytyi aika läheltä sitä paikkaa, jossa omistaja oli sen kadottanut. Cabella kertoo, että omistajalla ei ollut mitään tietoa siitä, että koira oli jäänyt jumiin tuolla tavalla.

– Tuo koira on yksi ystävällisimmistä koirista, joita olen koskaan nähnyt. Ei olisi voinut uskoa, että se oli juuri käynyt läpi tuollaisen koettelemuksen, Cabella kertoo.

Buddya hoidettiin kolme päivää eläinsairaalassa sen saamien pienten vammojen takia. Sitten se pääsi takaisin kotiin.

Lue myös:

    Uusimmat