Brysseliin avataan olutkylpylä – ihoasiantuntija ei usko hyötyihin

Oluen ystävät pääsevät pian "vaahtokylpyyn" Brysselissä.

Brysseliin avataan 4. kesäkuuta olutkylpylä, kertoo Reuters

Belgialaisen Good Beer Spa:n perustajat ovat 42-vuotiaat Benedict Biebuyck ja hänen tyttöystävänsä Ana Bordonada. He saivat inspiraationsa käytyään olutkylpylässä Prahassa muutama vuosi sitten. Myös Itävallasta löytyy olutkylpylä, joka tosin on vallitsevan koronatilanteen vuoksi nyt suljettuna.

Tarjolla kolmen vartin poreammekylpyjä

Olutkylpylän idea on, että asiakkaat voivat kylpeä 45 minuuttia poreammeessa, joka on täytetty veden, oluen, humalan, maltaiden ja panimohiivan sekoituksella.

Poreamme on mahdollista varata enintään kahdelle ihmiselle 115 euron hintaan. Hintaan sisältyy myös se, että voi nauttia hanaolutta niin paljon kuin sielu sietää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pariskunta kutsui tuttaviaan testaamaan konseptia ja nämä nauttivat siitä kovasti.

– Kuulin, että se tekee hyvää iholle, joten ehkäpä minä sitten tulen näyttämään 10 vuotta nuoremmalta, nauroi 34-vuotias Aleksandra Tarchini.

Reutersin haastattelema asiantuntija ei ole ihan samoilla linjoilla oluen hyödyistä iholle. Paikallisessa yliopistossa ihotautiyksikön johtajana työskentelevä Vera Rogiers kertoo, että istuskelu tuollaisesta sekoituksesta tehdyssä kylvyssä ja vieläpä kolmen vartin ajan ei tee hyvää ihon ensisijaisen tehtävän eli kehon suojaamisen kannalta.

Katso myös: Panimomestari Tapio Kangas-Heiska Sinebrychoffilta tuntee suomalaisten olutmaun!

40 vuotta panimomestarina –"Humalan ja hiivan yhdistelmästä voi luoda lukemattomia uusia oluita" 2:55

Lähde: Reuters

Lue myös:

    Uusimmat