Tunnettu panimo repäisee – avaa uuden oluthotellin: "Jääkaapit suihkussa suihkuolutta ajatellen"

Näin kaadat oluen oikein lasiin

Tunnettu skotlantilaispanimo Brewdog suunnittelee jälleen uuden oluthotellin avaamista. Ketjun kolmas oluthotelli aukeaa Edinburghin vanhaan kaupunkiin.

Videolla: Näin kaadat oluen oikein lasiin!

Suomalaisillekin tuttu olutbrändi ja pubiketju Brewdog aikoo avata olutteemaisen hotellin Skotlannin Edinburghiin. 

– Odotettavissa on oluthanat jokaisessa huoneessa, minibaarit täynnä planeetan parhaita oluita ja jääkaapit suikussa suihkuolutta ajatellen, James Watt, yksi Brewdogin perustajista kommentoi BBC:lle

Doghouse-nimisen boutiquehotellin on tarkoitus avautua loppuvuodesta. Kyseessä ei suinkaan ole Brewdogin ensimmäinen oluthotelli, sillä Doghouse-konsepti lähti käyntiin jo vuonna 2018. Tuolloin Brewdog avasi kaikkien aikojen ensimmäisen oluthotellin Ohioon.

– Monille oluen ystäville ajatus oluthotellista oli tähän mennessä ollut vain toiveuni. Maailmanlaajuisen yhteisömme ansiosta olemme kovalla työllä saaneet unelman muuttumaan todeksi! Watt hehkutti tuolloin Telegraph.co.uk-sivustolle.

Vuonna 2019 Doghouse-hotelli avattiin myös Brewdogin Aberdeenshiren pääkonttoriin. Doghouse-hotellien konseptiin kuuluu olutteemaisten huoneiden lisäksi muun muassa olutkylpylä sekä interaktiivinen olutmuseo. Asiakkaat voivat viihdyttää itseään hotellin aulassa muun muassa pelaamalla beer pong -peliä. 

Brewdogilla oli aiemmin ravintola myös Helsingissä, mutta se lopetti toimintansa koronakeväänä 2020. Käsityöläisolutbaari ehti toimia Viiskulmassa kuusi vuotta. 

BrewDog Suomen toimitusjohtaja Joakim Stenius kertoi Helsingin Sanomille koronakriisin olevan ilmeinen syy baarin lopettamiselle, mutta hiljaista oli myös ennen epidemian puhkeamista.


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja