Lähde: Bruce Willisin perhe on tähden dementiadiagnoosin jälkeen läheisempi kuin koskaan – tekevät positiivisia muistoja

Näyttelijä Bruce Willisillä on todettu muistisairaus, mutta hänen ympärillään on laaja tukiverkosto.

Näyttelijä Bruce Willisin, 67, perhe kertoi 16. helmikuuta, että tähdellä on todettu dementia.

– Sen jälkeen, kun kerroimme Brucen afasiadiagnoosista keväällä 2022, Brucen tila on edennyt ja meillä on nyt tarkempi diagnoosi: frontotemporaalinen dementia, perheen lausunnossa sanottiin.

Bruce Willisin perhe kertoi hänen diagnoosistaan Instagramissa 16. helmikuuta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde kertoi Peoplelle, että Willisin perhe on läheisempi kuin koskaan ja Brucen vaimolla Emma Heming Willisillä on suuri tukiverkosto, josta hän ei voisi olla kiitollisempi.

Emma ja Bruce ovat olleet naimisissa 13 vuotta ja heillä on kaksi lasta: Mabel, 10, ja Evelyn, 8. Brucen lähipiiriin kuuluvat niin ikään hänen ex-vaimonsa Demi Moore ja heidän lapsensa Rumer, 34, Scout, 31, ja Tallulah, 29.

Lähteen mukaan Emma yrittää luoda mahdollisimman positiivisia muistoja, jotta heidän lapsensa muistaisivat Brucen hämmästyttävänä ja hauskana isänä.

Brucen elämä ei pyöri kuitenkaan vain sairauden ympärillä, sillä hänestä tulee pian ensi kertaa isoisä. Hänen vanhin tyttärensä Rumer odottaa ensimmäistä lastaan.

Rumer Willis on julkaissut Instagramissa kuvan vauvavatsastaan. Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat