Brittitoimittaja kritisoi Jennifer Anistonin kirjoitusta – täyslaidallinen julkkisnaisilta

Malli Chrissy Teigen ja näyttelijä Anna Paquin hyökkäsivät Jennifer Anistonin kirjoitusta kritisoinutta Piers Morgania vastaan.

Yksi viikon isoimmista viihdemaailman puheenaiheista on ollut Jennifer AnistoninHuffington Post -lehdessä julkaistu kirjoitus. Jatkuvien raskaushuhujen keskellä jo yli 20 vuotta elänyt Aniston kertoi olevansa totaalisen kyllästynyt jatkuvaan median tarkkailuun. Nainen kirjoitti olevansa pettynyt tapaan, jolla naisia tuomitaan ulkonäön perusteella. 

– Tiedoksi kaikille, en ole raskaana. Sen sijaan olen kurkkuani myöten täynnä jatkuvaa valvontaa ja ulkonäkökeskeisyyttä, mitä harjoitetaan journalismin varjolla, Aniston latasi.

– Tämä kuluva kuukausi on osoittanut minulle, kuinka paljon me määritämme naisen arvoa tämän siviilisäätyyn ja suvun jatkamiseen perustuen. Se resurssien määrä, joka laitetaan mediassa siihen, että yritetään yksinkertaisesti paljastaa, olenko raskaana vai en, osoittaa, että naisten oletetaan yhä olevan jollain tapaa puutteellisia ja epäonnistuneita, jos heillä ei ole lapsia ja he eivät ole naimisissa. 

Brittitoimittaja ja mediapersoona Piers Morgan kirjoitti Dailymail-lehdessä oman vastineensa kommentille. Miehen mukaan on olemassa myös toinen syy miksi media esineellistää ja seuraa tarkasti julkkisnaisia.

– Naistähdet kuten Jennifer Aniston tarkoituksellisesti ruokkivat täydellisyyden myyttiä poseeraamalla lehtien kansissa, jotka on muokattu niin, että joissain tapauksissa tähtiä ei käytännössä tunnista ollenkaan, Morgan kirjoitti lehdessä. 

Monet julkkisnaiset eivät pureskelematta nielleet Morganin kommentteja. Muun muassa malli Chrissy Teigen ryntäsi Twitterissä kommentoimaan miehen sanomisia. 

– Näin juttusi Jennifer Anistonista. Miksi sinun aina pitää olla kusipää? Varsinkin naisia ja tummaihoisia kohtaan. Kerro minulle teetkö sen vain klikkien takia? Sano, ettet ole oikeasti noin ilkeä. Uskon, ettet oikeasti ole näin paha, vaan olet myynyt sielusi klikkien vuoksi. Joka on oikeastaan surullisempaa, kuin roskaasi uskominen, tähti twiittasi. 

Myös Anna Paquinin mielestä Morgan missasi koko Anistonin kirjoituksen pointin. 

– Et ole julkisuuden valokeilassa oleva nainen, joten suosittelen, että mietit etkä sano, Paquin latasi. 

Lue myös:

    Uusimmat