Jennifer Aniston ärähtää: En ole raskaana, olen kurkkuani myöten täynnä!

Jennifer Aniston on joutunut elämään vuosia median tarkkailun alla. Nyt nainen kertoi olevansa kurkkuaan myöten täynnä jatkuvia raskaushuhuja. 

Jatkuvien raskaushuhujen keskellä jo yli 20 vuotta elänyt Jennifer Aniston, 47, kertoo olevansa totaalisen kyllästynyt jatkuvaan median tarkkailuun. 

– Tiedoksi kaikille, en ole raskaana. Sen sijaan olen kurkkuani myöten täynnä jatkuvaa valvontaa ja ulkonäkökeskeisyyttä, mitä harjoitetaan journalismin varjolla, Aniston kirjoitti Huffington Post -lehdessä. 

Aniston kirjoittaa olevansa pettynyt tapaan, jolla naisia tuomitaan ulkonäön perusteella. Frendit-tähdestä on kirjoitettu vuosien varrella tuplasti enemmän ulkonäköpainoitteisia artikkeleja kuin hänen uraansa ja näyttelijän taitoihin liittyviä juttuja. 

– Tämä kuluva kuukausi on osoittanut minulle, kuinka paljon me määritämme naisen arvoa tämän sivilisäätyyn ja suvun jatkamiseen perustuen. Se resurssien määrä, joka laitetaan mediassa siihen, että yritetään yksinkertaisesti paljastaa, olenko raskaana vai en, osoittaa, että naisten oletetaan yhä olevan jollain tapaa puutteellisia ja epäonnistuneita, jos heillä ei ole lapsia ja he eivät ole naimisissa, Aniston jatkaa. 

Viimeisin raskaushuhumylly käynnistyi kesäkuussa, kun tähti bongattiin puolisonsa Justin Therouxin, 44, kanssa rannalla Bahamalla.

Kuvat bikineissä viihtyneen tähden pullottaneesta vatsasta levisivät salamavauhtia maailmalle, ja muun muassa In Touch -lehti uutisoi aiheesta oitis ja vieläpä parin hehkuttavien kommenttien kera.

Anistonin edustaja katkaisi huhuilta siivet kommentoimalla asiaa yksiselitteisesti ET-julkaisulle.

– Hän ei ole raskaana. In Touch -lehti saisi hävetä keksittyään koko jutun, mutta tämä ei ole heille ensimmäinen kerta. Kuvissa näkyy vain se, että hän on nauttinut herkullisen lounaan ja tuntee olonsa turvalliseksi oleskellessaan yksityisalueella, Anistonin edustaja jyrähtää.

Lue myös:

    Uusimmat