Mainos

Brittinaisen aamujuomissa kyseenalainen ainesosa – vannoo pitävän flunssan poissa

Yksinhuoltajaäiti vinkkaa hyvin omalaatuisesta tavasta vältellä flunssaa.

Tracy Kiss, 29, kertoo ehkäisevänsä flunssaa hyvin erikoisella tavalla. Hän sanoo värvänneensä avuksi parhaan, tupakoimattoman ystävänsä, jonka tehtävänä on järjestää hänelle siemennestettään. Siemennesteen tarkoituksena on pitää Kissin vastustuskyky kunnossa.

Vegaaniudestaan huolimatta brittinainen on nimittäin päättänyt nauttia siemennestettä paremman terveyden vuoksi. Yksinhuoltajaäiti lisää lusikallisen tätä hyvin kyseenalaista raaka-ainetta aamusmoothien joukkoon päivittäin terveyshyötyjen toivossa. Hän on juonut erikoisjuomaansa joka päivä kuukauden ajan.

Kahden lapsen äiti sanoo, ettei ystävä suostunut pyyntöön siemennesteen saamisesta heti paikalla. Mies pelkäsi Kissin käyttävän spermaa raskaaksi tulemiseen, mutta suostui lopulta uskottuaan, ettei tästä ollut kyse. The Sunin mukaan personal trainerina työskentelevä Kiss nauttii nyt siemennesteen tuomista hyödyistä täysillä.

– Oloni oli ollut vetämätön, eikä minulla ollut energiaa, mutta nyt olen täynnä "papuja" ja mielialani on parantunut, nainen kehuu.

Naisen mukaan outo juoma voi maistua hyvältä, mutta se riippuu paljolti siitä, mitä hänen ystävänsä on syönyt. Hän kertoo voivansa nauttia siemennesteen sellaisenaankin, mutta lisää mieluusti muita ainesosia, kuetn hedelmiä, siemeniä ja kookos- tai mantelimaitoa, jos mies on syönyt parsaa tai juonut olutta.

– Jokainen satsi maistuu erilaiselta riippuen siitä, mitä hän on syönyt, Kiss kertoi The Sunille.

The Sunin haastattelema lääkäri Carol Cooper tyrmää kuitenkin Kissin aamurutiinin. Hänen mukaansa ei ole mitään tieteellistä näyttöä siitä, että siemennesteestä olisi mitään hyötyä flunssan torjunnassa. Cooperin mukaan siemenneste sisältää kyllä sinkkiä, mutta ei merkittävissä määrin.

Käytössä myös kasvohoidoissa

Tämä ei suinkaan ole ainoa outo tottumus, joka Kissiltä löytyy. Nainen on aiemmin noussut otsikoihin kerrottuaan käyttävänsä siemennestettä kasvohoidoissaan. Siemennestettä, munanvalkuaisia ja laventeliöljyä sisältävä naamio kolmesti viikossa parantaa naisen mukaan ihon kuntoa merkittävästi.

Niin oudolta kuin se kuulostaakin, voi naisen puheissa olla perääkin, väittää Daily Mail. Siemennesteen entsyymit saattavat säännöllisesti kasvoille laitettuna auttaa poistamaan kuolleita ihokerroksia ja jättämään ihon pehmeäksi.

***

13:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.