Brittimies teki lämminhenkisen videon tärkeästä aiheesta: "Minulla ei ole yhtään ystävää"

Mark Gaisford puhuu videollaan siitä, miten monilla miehillä ei ole läheistä ystävää. Aiheesta uutisoi muun muassa Fox News -sivusto.

Brittiläinen 52-vuotias Mark Gaisford julkaisi LinkedInissä videon, jolla hän kertoi, ettei hänellä ole ystäviä. Video on nähtävillä myös YouTubessa ja siitä on uutisoitu eri medioissa.

Työkavereita löytyy, ystäviä ei

– Minulla ei ole yhtään ystävää. On pelottavaa myöntää se, Mark sanoo videolla.

– Tunnen paljon ihmisiä, mutta suurimman osan verkostojeni ja työn kautta.

Rekrytointifirman toimitusjohtajana työskentelevän Markin mielestä hänellä on mukavia kollegoita. Työkaverit ovat kuitenkin eri asia kuin ystävät.

– En mene yhdessä heidän kanssaan ulos syömään tai tee pitkiä kävelylenkkejä.


Haluaa puhua tärkeästä aiheesta

Mark halusi videonsa avulla kertoa, että ympäri maailmaa on monia miehiä, joilla ei ole yhtään läheistä ystävää.

– En ole ainoa, jolla ei ole ystäviä.

Videolla kerrotaan, että 18 prosentilla miehistä ei ole läheistä ystävää ja 32 prosentilla ei ole ketään, jota he pitäisivät parhaana kaverinaan. Videolla siteeraattiin myös artikkelia, jossa sanottiin, että suhteiden luominen toisiin vähentää miesten stressiä todennäköisemmin kuin kumppanin kanssa vietetty treffi-ilta tai perheen kanssa vietetty aika.

Tutustumisilta tuntui mukavalta

Mark päätti yrittää lieventää yksinäisyyttään menemällä eräässä pubissa järjestettävään tutustumisiltaan. Hän ei rohjennut kuvata illan tapahtumia, koska ei halunnut vaikuttaa oudolta.

Ilta meni kuitenkin ilmeisesti hyvin, sillä kotimatkalla hän vaikutti tyytyväiseltä. Paikalla oli ollut todella mukavia ihmisiä.

– Oli ujoja ihmisiä ja itsevarmempia ihmisiä, mutta kaikilla oli hauskaa. Olen tyytyväinen, että sain rohkeutta mennä tuonne. En välttämättä kutsuisi heitä vielä ystävikseni, mutta toivon, että he ovat sitä tulevaisuudessa.

Mark rohkaisee muita tutustumaan uusiin ihmisiin.

Lähteet: Foxnews.com, Bbc.com

Lue myös:

    Uusimmat