Mainos

Brittimies kostoraiskasi naista kaksi päivää Mallorcalla – järjetön väkivalta ja nöyryytys alkoivat uhrin katseltua rannalla muita miehiä

Brittiläinen mies on saanut yhdeksän vuoden vankeustuomion naisen kaksi päivää jatkuneesta raiskaamisesta, uutisoi muun muassa The Sun.

Tapaus sattui Mallorcalla Espanjassa. Useat britti- ja irlantilaismediat kertovat miehen olevan pohjoisirlantilainen Dylan Rory Rogers. Tuomitun kerrotaan asuneen saarella.

Mediatietojen mukaan 28-vuotias mies halusi ”rangaista” naista tämän katsottua rannalla muita miehiä. Kostoraiskauksen aikana miehen kerrotaan muun muassa heittäneen naista kananmunilla, pahoinpidelleen häntä. Mies oli suihkuttanut uhria myös pippurisumutteella ja hakannut tämän päätä seinään.

Brittimedioissa kerrotaan uhrin olevan 23-vuotias, mutta ei tarkenneta, oliko nainen tuon ikänen tekohetkellä vai onko kyseessä hänen ikänsä tällä hetkellä.

Rikos tapahtui vuosi sitten elokuussa. Väkivallan ja seksuaalisen nöyryytyksen välillä oli ollut taukoa, mutta käytännössä rikos jatkui kahden päivän ajan. Syyttäjien mukaan mies oli kertonut naiselle, että tämän täytyi hyvittää vieraan miehen katsominen kivun kautta.

Dylan Rory Rogers kertoi uhrille teon aikana, ettei välittänyt siitä, vaikka hänen täytyisi tappaa tämä. Uhri pääsi pakenemaan sillä välin, kun mies oli ollut suihkussa. Tämän jälkeen nainen oli mennyt pyytämään naapureilta apua.

Tapauksesta kertoi Suomessa aiemmin Iltalehti

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja