Mainos

Naisen ilmoituksia ahdistelevasta ex-puolisosta ei otettu todesta – löydettiin raa'asti surmattuna

19-vuotias brittinainen ilmoitti poliisille ahdistelevasta ex-poikaystävästään ja sai sakot viranomaisten ajan haaskaamisesta. Nyt mies on oikeudessa syytettynä naisen murhasta. Tapauksesta kertoo muun muassa brittilehti The Telegraph.

Shana Grice ilmoitti poliisille entisen poikaystävänsä, Michael Lanen vaanineen häntä asuntonsa ulkopuolella helmikuussa 2016. Noin kuukautta myöhemmin nainen kertoi tulleensa miehen pahoinpitelemäksi.

Viranomaiset sivuuttivat naisen ilmoituksen, sillä mies oli esitellyt poliisille tekstiviestejä, joiden perusteella oli ymmärrettävissä, että nainen olisi tahtonut ryhtyä miehen kanssa parisuhteeseen uudemman kerran.

Naista syytettiin viranomaisten ajan tuhlaamisesta ja hänelle määrättiin sakkoja turhan rikosilmoituksen tekemisestä.

Heinäkuussa Lane oli varastanut naisen avaimet ja tunkeutunut tämän asuntoon. Miehen kerrotaan katselleen naista tämän nukkuessa.

Lane sai teosta varoituksen. Gricen kertoman mukaan ahdistelu kuitenkin jatkui kaikesta huolimatta. Nainen oli kertonut viranomaisille miehen seuranneen häntä ja soittaneen hänelle läähätyspuheluita. Oikeuden mukaan mies oli myös asentanut naisen autoon seurantalaitteen.

Elokuussa naisen työtoverit huolestuivat sen jälkeen, kun tämä ei saapunut työpaikalleen.

Nainen löydettiin sänkyynsä surmattuna. Naisen kurkku oli viilletty auki ja hänen asuntonsa oli yritetty sytyttää tuleen.

Verityöstä syytettynä on Lane, joka on syyttäjän mukaan suhtautunut entisen tyttöystäväänsä pakkomielteisesti. Mies on kiistänyt syytteen. Tapausta käsitellään oikeudessa parhaillaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.