Brittiläinen tosi-tv-tähti ei peittele raskauden muuttamaa kehoaan – totuudenmukaiset kuvat ovat saaneet aikaan törkykommenttien tulvan

0:45
Nainen oli tietämättään 29. Viikolla raskaana – synnytys käynnistyi kesken lennon Havaijille

Brittiläinen tositelevisiotähti näyttää rehellisen minänsä sosiaalisessa mediassa. 

Englantilainen tosi-tv-tähti Charlotte Dawson, 28, on jakanut rehellisesti vauva-arkeaan somekansalle. Ei pelkkää kiilloteltua pintaa kauniine vauvakuvineen, vaan niiden lisäksi hän on kertonut totuudenmukaisesti muuttuneesta kehostaan sekä valvotuista öistä.

Rehellisyys ei ole kuitenkaan ollut kaikille mieleen, ja hän on saanut kehoonsa liittyen ikäviä kommentteja sosiaalisessa mediassa. Jotkut ovat udelleet, onko hän jälleen raskaana.

Hän ei ole kuitenkaan jäänyt sanattomaksi, vaan on sanonut mielipiteensä törkykommentien kirjoittajille.

– Rehellisesti, olette todella töykeitä. Se on vain synnytyksen jälkeinen mahani, joten antakaa olla, hän kirjoitti Instagramin Tarinat-osiossa.

Dawsonin Instagram-tilillä on lukuisia kuvia ja videoita, joissa hän näyttää rehellisesti raskauden jälkeisen kehonsa. Hän ei pelkää näyttää paljasta pintaa, vaan poseeraa useissa päivityksissä bikineissä. 

Dawsonia seuraa Instagramissa yli miljoona silmäparia. 

Dawson on perustanut lapselleen myös oman Instagram-tilin. Seuraajia tilille on kertynyt yli 100 tuhatta. Myös hänen poikansa on joutunut ikävien trollien kohteeksi. Eräs seuraaja on kutsunut Noah-poikaa nimittäin rumaksi.

– Mitä pahaa olen tehnyt? Olen hyvä äiti ja yritän kaikkeni. Ihmiset ovat vain hirveitä, Dawson on todennut.

Tosi-tv-tähti kertoi New-lehdelle taannoin, että hänen vartaloaan on trollattu siitä asti, kun sai poikansa tammikuussa.

– Kuka tekee niin sellaiselle, joka tulee ensimmäistä kertaa äidiksi? hän kauhistelee.

Dawson myös kertoi, että hänellä oli odottaessaan raskausajan diabetes.

Tosi-tv-tähti on brittiläisen koomikon ja näyttelijä Les Dawsonin tytär. Charlotte Dawsonin kasvot ovat tulleet tutuksi Isossa-Britanniassa erinäisissä tosi-tv-ohjelmissa. Hänen odotusaikaa ja synnytystä seurattiin Celebrity Bumps -sarjassa.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja