Mainos

Brittien uusi ulkoministeri on ehtinyt möläytellä: "Clintonilla töröhuulet kuin sadistisella sairaanhoitajalla"

1:23

Britanniasta jo aiemmin ja tästä päivästä alkaen kansainvälisesti ei taida löytyä epäkorrektimpaa lausunnonantaja kuin Lontoon entinen pormestari, Britannian EU-erokampanjan johtaja ja nyt tuore ulkoministeri.

Tässä Boris Johnsonin huomautuksia vuosien varrelta:

EU:n integraatiopyrkimykset, toukokuu 2016: "Napoleon, Hitler, eri henkilöt ovat yrittäneet tätä ja se on päättynyt onnettomasti. EU on pyrkimys samaan eri keinoin."

Barack Obama, huhtikuu 2016: "(Obaman vetoomus EU:ssa pysymisestä) oli joidenkin mielestä osin kenialaisen presidentin esi-isällistä inhoa Brittiläistä imperiumia kohtaan, jota Churchill niin tarmokkaasti puolusti."

Hillary Clinton, marraskuu 2007: "Hänellä on vaalennetut hiukset ja töröhuulet sekä teräksinen sininen katse, kuin sadistisella sairaanhoitalalla mielisairaalassa."

Barhir al-Assad, Syyrian johtaja, maalisuu 2016: "Hurraa Assadille – hän on kauhea tyranni, mutta hän pelasti Palmyran ISIS:iltä. Bravo, jatka samaa rataa."

Donald Trump, joulukuu 2015: "Trumpin huonosti taustoitetut kommentit ovat täyttä ja äärimmäistä roskaa...siksi en menisi joihinkin osiin New Yorkia koska olisi vaara tavata hänet."

Vladimir Putin, maaliskuu 2016: "Se on ollut Putin joka suorasukaisen kirkkaasti on tullut asiakkaansa (Syyrian Assadin) tueksi ja auttanut kääntämään tilanteen. Venäjä on saanut lännen näyttämään tehottomalta."

Lisäksi Johnson voitti toukokuussa törkeimmän pilkkarunokilpailun Turkin presidentistä Recep Tayyip Erdoganista ja hänen sananvapauspolitiikastaan teoksella, joka on lähes mahdoton suomentaa. Johnson viittaa siinä Erdoganin saattaneen olla seksuaalisesti omakätisen aktiivinen nuorena miehenä, ja ehkä toimineen lampaiden tai vuohien kanssa epäilyttävästi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.