Britney Spearsin ex-aviomies järjesti jännitysnäytelmän poplaulajan häissä – salama-avioliitto kesti aikoinaan vain 55 tuntia

Britney Spears haluaa 13 vuoden piinan päättyvän – tällaisin sanoin hän puhui holhouksestaan 11:04
Tällaisin sanoin Britney Spears puhuu päättyneestä holhouksestaan.

Poplaulajan häät saivat yllättävän käänteen.

Kalifornian viranomaisten mukaan poplaulaja Britney Spearsin entinen aviomies James Alexander pidätettiin eilen torstaina. Alexander ilmestyi yllättäen Spearsin ja tämän nykyisen aviomiehen Sam Asgharin häihin Etelä-Kaliforniassa. Poliisit saapuivat paikalle klo 14 jälkeen saatuaan hälytyksen.

Alexander pidätettiin, kun poliisit huomasivat, että hänellä oli pidätysmääräys toisessa piirikunnassa.

Ennen pidätystään torstaina Alexander teki Instagram-tililtään livelähestystä ja kuljeskeli hääpaikan ympärillä. Hän väitti Spearsin kutsuneen hänet ja aikoi estää häät ilmeisesti siitä syystä, että hän oli Spearsin ensimmäinen aviomies. Lapsuudenystävät Spears ja Alexander olivat pika-avioliitossa, joka kesti vain 55 tuntia vuonna 2004.

Spears on ollut aiemmin kaksi vuotta naimisissa tanssija Kevin Federlinen kanssa, ja heillä on kaksi teini-ikäistä poikaa.

Spears ja Asghari tapasivat musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2016. He ilmoittivat kihlautumisestaan ​​vuoden 2021 syyskuussa vähän ennen kuin Spears voitti oikeustaistelun perhettään vastaan ja vapautui 13 vuoden holhouksesta marraskuussa 2021.

Lähde: The Guardian

Lue myös:

    Uusimmat