Brassitähti Neymar häpeilee järisyttävää siirtosummaansa – "Olisin maksanut itsestäni vähemmän"

Ronaldo: Neymar on suurin toivomme 2:31

Brasilian MM-joukkueen supertähti Neymar on maailman kallein jalkapalloilija. Nyt hyökkääjä itse avaa mietteitään kyseisestä tittelistä.

Pääkuvan videolla Brasilian jalkapallolegenda Ronaldo puhuu Neymarin merkityksestä Brasilialle.

Neymarista tuli kaikkien aikojen kallein pelaaja, kun hän siirtyi Barcelonasta PSG:hen 222 miljoonan euron siirtosummalla. Neymar ei pidä itseään jättisumman arvoisena. 

– En ole ylpeä siirtosummastani, enkä maailman kaikkien aikojen kalleimman pelaajan tittelistäni. En voi vaikuttaa siihen. Olisin maksanut itsestäni vähemmän, Neymar toteaa goal.comin mukaan.

Neymar on jo pienestä pitäen halunnut nousta jalkapallomaailman huipulle. 

– Olen aina halunnut olla erityinen pelaaja. Se on ollut minun tavoitteeni siitä lähtien, kun aloitin jalkapallon seurajoukkueessa 11-vuotiaana. Siitä lähtien olen yrittänyt tehdä kaikkeni ja kehittyä joka ikinen päivä, Neymar sanoo.

Jalkapallo on ollut Neymarille henkireikä ja nuorukainen teki kaikkensa unelmiensa saavuttamiseksi. Kova työ kantoi lopulta hedelmää ja nyt Neymar on kiistatta yksi maailman parhaimmista jalkapalloilijoista.

– Uhrasin jokaisen päiväni tullakseni ammattilaiseksi. Se oli ainoa unelma, mikä minulla koskaan oli. Olen ylpeä, että olen saavuttanut lapsuuden unelmani ja se on minulle kaikista tärkeintä. Neymar iloitsee. 

Lue myös:

    Uusimmat