Mainos

Brasilian katoamismysteerissä käänne – vaimo pidätetty epäiltynä suurlähettilään murhasta

Brasilian poliisi on pidättänyt kreikkalaisen suurlähettilään vaimon ja kolme miestä epäiltynä suurlähettilään murhasta.

Kreikan suurlähettiläs Kyriakos Amiridis ilmoitettiin kadonneeksi maanantaina. Torstaina hänen ruumiinsa löydettiin palaneesta autosta Rio de Janeiron esikaupunkialueelta.

Poliisi epäilee, että syy 59-vuotiaan Amiridiksen murhaan löytyy ihmissuhteista. Poliisin mukaan suurlähettilään brasilialaisella vaimolla Francois Amiridiksella ja paikallisella poliisilla on suhde. Asiasta uutisoi BBC.

Poliisille vaimo oli kertonut, että he matkustivat Nova Iguacun kaupunkiin viettääkseen joulun siellä yhdessä hänen vanhempiensa kanssa. Maanantaina suurlähettiläs oli poistunut asunnolta ja lähtenyt vuokraamallaan autolla jonnekin. Vaimon mukaan mies ei kertonut minne oli matkalla. Francois Amaridis ilmoitti miehensä kadonneeksi keskiviikkona.

Tutkijat olivat löytäneet suurlähettilään verta asunnosta, jonka pariskunta oli vuokrannut. Heidän mukaansa Amaridis oli surmattu asunnossa ennen kuin hänen ruumiinsa oli kuljettu pois vuokra-autolla.

Amiridikset olivat yhdessä 15 vuotta ja heillä on kymmenenvuotias tytär, paikallinen RJTV puolestaan uutisoi.

Amiridis toimi Brasiliassa konsulina vuosina 2001-2004 ja tänä vuonna hänet nimitettiin suurlähettilääksi. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.