Mainos

Karmea kohtalo: Jenkkinainen surmattiin lomamatkallaan Costa Ricassa – verityöstä epäillään Airbnb:n vartijaa

0:40

Costa Ricalla lomailemassa ollut jenkkituristi joutui henkirikoksen uhriksi, kertoo CNN. Viranomaisten mukaan yhdysvaltalaisnaisen surmannut henkilö on otettu poliisin haltuun.

36-vuotiaan Carla Stefaniakin läheisten mukaan yhdysvaltalaisnainen oli lähtenyt Costa Ricalle juhlimaan syntymäpäiviään. Kun nainen ei palannutkaan lomamatkalta sovitusti takaisin, hänen perheensä ja ystävänsä aloittivat kansainvälisen etsinnän.

Naisen epäillään tulleen henkirikoksen uhriksi, sillä viranomaiset löysivät ruumiin vajaan 300 metrin päässä asunnolta, jossa hän yöpyi lomansa aikana. Asunto sijaitsee pääkaupunki San Josen lähistöllä.

Viranomaiset eivät vielä ole virallisesti tunnistaneet ruumista, mutta he uskovat kuolleen naisen olevan Carla Stefaniak.

Airbnb-vartijaa epäillään surmatyöstä

Viranomaiset ovat ottaneet kiinni naisen surmasta epäillyn henkilön. Paikallisten viranomaisten mukaan epäilty henkilö työskenteli vartijana rakennuksesta, jossa Carla Stefaniak yöpyi Airbnb-majoittujana.

CNN kertoo, että surmasta pidätetyn miehen mukaan hän näki Stefaniakin viimeisen kerran, kun nainen lähti aamulla aikaisin Uberilla lentokentälle. Naisen Uber-tilin mukaan hän ei kuitenkaan ollut käyttänyt palvelua tuona päivänä. Lisäksi hän oli lentämässä pois vasta iltapäivällä.

Ruumiinavausraportin mukaan naisen ruumiiseen kohdistui voimakasta väkivaltaa. Hänen kehostaan löydettiin useita veitseniskuja sekä päähän kohdistunut vamma. Lisäksi hänen Airbnb-asunnostaan löydettiin veritahroja.

Stefaniakin isä sai nähdä ruumiin.

– Tyttäreni tapettiin pahimmalla mahdollisella tavalla. Hyvä luoja, hänen ruumiinsa tunnistaminen… Ruumiin kunto ja ne jäljet, jotka hänen henkensä vienyt oli häneen tehnyt. Se oli järkyttävää, Stefaniakin isä Carlos Caicedo kertoi. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja