Brasiliassa outo katoamismysteeri – löytyikö suurlähettilään ruumis palaneesta autosta?

Brasiliassa poliisi epäilee, että palaneesta autosta löytynyt ruumis on Kreikan suurlähettilään, kertovat muun muassa The Guardian ja BBC paikallisiin medioihin viitaten.

Suurlähettiläs katosi paikallisen median mukaan kolme päivää sitten. Erikoista on, että Brasilian Kreikan lähetystö kieltää lähettiläänsä katoamisen. Lähetystön mukaan 59-vuotias suurlähettiläs Kyriakos Amiridis on lomalla 9. tammikuuta asti, jonka jälkeen palaa pääkaupunkiin.

Suurlähettilään katoamisesta ja yhdistämisestä palaneeseen ajoneuvoon kertoi raportissaan paikallinen tv-kanava Globo. Sen poliisilähteen mukaan lähettiläs Amiridis nähtiin viimeksi maanantaina lähtemässä Rion kodistaan vaimonsa kanssa. Poliisin mukaan miehen brasilialainen vaimo ilmoitti katoamisesta keskiviikkona.

Globon raportissa näkyy Guardianin mukaan kuvia palaneesta valkoisesta autosta Nova Iguaçun lähiössä, jossa lähettiläs myös katosi. Viranomaiset selvittävät nyt ruumiin henkilöllisyyttä. Tv-kanavan mukaan palaneen auton rekisterinumero on sama kuin lähettilään vuokra-autossa.

Aikaisemmin Rio de Janeiron poliisin tutkija totesi paikalliselle lehdelle, ettei usko siihen, että Kyriakos Amiridis olisi kidnapattu, koska lunnasvaatimusta ei ole tehty.

Lue myös:

    Uusimmat