Brandon poika murhasyytteessä

Vaimonsa murhasta syytetyn näyttelijä Robert Blaken asianajaja esitti oikeudessa tiistaina, että Blaken vaimon murhaaja olisikin Marlon Brandon poika Christian Brando. Jutun tuomari kuitenkin sanoi, ettei puolustus voi kutsua oikeuteen henkilöä, joka todistaisi Brandoa vastaan. Blake, 70, joka on sanonut olevansa viaton, voi joutua loppuelämäkseen vankeuteen, jos hänet tuomitaan 44-vuotiaan Bonny Lee Bakleyn murhasta. Bakley murhattiin Los Angelesissa toukokuussa 2001.

Puolustusasianajaja Thomas Mesereau esitti, että Brando, jolla oli suhde Bakleyn kanssa, raivostui, kun hän kuuli, että Bakleyn odottama lapsi olikin Blaken eikä hänen. Rose-niminen tyttö on nyt kolmevuotias. Blaken tytär huolehtii hänestä.

Mesereau hakee tuomarilta lupaa kutsua Diane Madsen todistajaksi. Madsen kuuli Mesereaun mukaan sattumalta, kun Brando puhui puhelimessa Duffyksi kutsumansa henkilön kanssa Bakleyn ampumisesta. Ronald "Duffy" Hambleton on toinen kahdesta stuntmiehestä, jotka ovat todistaneet Blaken pyytäneen heitä murhaamaan Bakleyn.

Tuomarin mielestä Madsen ei ole luotettava todistaja. Hänen mielestään Blaken asianajajat voivat kysyä Hambletonilta, onko Brando pyytänyt heitä tekemään murhan. Los Angelesin piirikunnan yleinen syyttäjä ei pidä Brandoa epäiltynä, sillä hänellä on alibi. Hän ei edes usko, että Brandolla olisi ollut edes motiivia murhaan.

Lue myös:

    Uusimmat