U2:n Bono onnettomuudessa – vakavat vammat veivät leikkaukseen

Laulaja Bono on joutunut pyöräilyonnettomuuteen New Yorkissa.

Irlaintilaisen rockbändi U2:n keulahahmo Bono, 54, joutui onnettomuuteen pyöräillessään sunnuntaina New Yorkin Central Parkissa. Onnettomuus tapahtui, kun mies yritti väistää vastaantullutta pyöräilijää. 

Laulaja loukkasi onnettomuudessa muun muassa kätensä ja kasvonsa. Bono kiidätettiin onnettomuuden jälkeen New Yorkin Presbyteerisen sairaalan teho-osastolle tutkittavaksi ja hoidettavaksi. 

Rolling Stone kertoo Bonon joutuneen vammojensa takia viisi tuntia kestäneeseen leikkaukseen, jossa muun muassa miehen käteen asennettiin metallilevyt. 

Laulaja sai onnettomuudessa useita vakavia vammoja, kuten murtuman kasvoissa, vasemmassa olkalavassa ja olkaluussa. Myös miehen toinen silmä ja sormi vahingoittuivat. Tähteä hoitaneen ortopedian traumakirurgi Dean Lorichin mukaan Bono joutuu leikkkauksen jälkeen läpikäymään intensiivisen ja vaiheittain etenevän hoitojakson, mutta miehen voidaan odottaa toipuvan saamistaan vammoista täysin. 

Onnettomuuden takia U2 joutui peruuttamaan tälle viikolle suunnitellun esiintymisensä The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelmassa.

Onnettomuuden vaikutukset rockbändin tulevaan kiertueeseen eivät ole tiedossa, sillä kiertueen yksityiskohtia ei ole toistaiseksi paljastettu julkisuudessa. 

Lähde: Rolling Stone

Lue myös:

    Uusimmat