Blind Channel räjäytti pankin! Euroviisuareena leimahti valtaviin suosionosoituksiin esityksen nähtyään

3:49
Blind Channel kilpailee tänä iltana viisuvoitosta – näin bändi kertoi tunnelmistaan: "Olisihan se hirvittävää voittaa, mutta sitten ei auttaisi kuin bailata torilla henkensä edestä"

Blind Channel esiintyi räjähtävästi Euroviisujen finaalissa. 

Suomea Euroviisuissa edustava Blind Channel esitti kisakappaleensa Dark Side esiintymisnumerolla 16. Yleisö otti Blind Channelin esityksen vastaan valtavin suosionosoituksin paikan päällä. 

Somessa Blind Channelin esitys on myös kerännyt runsaasti kehuja niin maailmalla kuin kotimaassa Suomessakin. Paikan päällä ollut viisuyleisö osoitti suosiotaan Blind Channelille mylvien jo bändin saapuessa lavalle.

Blind Channelin esitys oli täynnä energiaa sekä vaikuttavia pyroefektejä. 

Esityksen jälkeen yleisön reaktio oli valtava. Suomen esitys otettiin vastaan huimin suosionosoituksin. Aiemmat esitykset jäivät yleisön reaktioiden suhteen täysin Blind Channelin vedon jalkoihin. 

Yhteensä Euroviisufinaalissa nähdään 26 esitystä. Blind Channelin on arvioitu viisufanien sekä joidenkin vedonlyöntitoimistojen puolesta sijoittuvat tämän vuoden viisuissa 10 parhaan joukkoon. Tämä olisi Suomen toisiksi paras Euroviisusijoitus sitten Lordin voiton vuonna 2006. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja