Blaken vaimon lapset nostivat kanteen Blakea vastaan

Näyttelijä Robert Blaken murhatun vaimon Bonny Lee Bakleyn neljä lasta ovat maanantaina nostaneet kanteen Blakea ja hänen henkivartijaansa Earle Caldwelliä vastaan. Miehiä vastaan on jo nostettu syyte Bakleyn murhasta.

Bakleyn kuolinpesän hoitajan nostama kanne hakee korvauksia määrittelemättömiin vahinkoihin ja toteaa, että lapset ovat Bakleyn ainoat perilliset. Nuorin Bakleyn lapsista on alle 2-vuotias Rose Lenore Sophia Blake, jonka isä on Robert Blake. Muut lapset ovat 7-vuotias Jeri Lee Lewis sekä jo aikuiset Glenn Paul Gawron ja Holly Lee Gawron.

Kanne väittää, että Blake ja Caldwell olivat "yhdessä suunnitelleet Bakleyn tappamista" ja "toukokuun neljännen päivän tienoilla 2001 vastaaja Blake murhasi vaimonsa ampumalla häntä hänen istuessa miehensä autossa". Blaken ja Caldwellin asianajajia ei tavoitettu kommentoimaan kannetta.

Bakleyn lapset väittävät kanteessaan, että heiltä on "pysyvästi riistetty äitinsä rakkaus, huolenpito, lohdutus, seura, kiintymys, ohjeet, neuvot, kasvatus, suojelu sekä perintö". Lapset hakevat kanteellaan korvauksia vahingoista ja hyvitystä tukensa menettämisestä.

Lue myös:

    Uusimmat