Bisnesnaisen peliliike – Kim Kardashianin vastasyntyneen lapsensa nimestä oitis tavaramerkki

Kim Kardashian ei jäänyt lepäilemään laakereilla, vaan kirjasi vastasyntyneen neljännen lapsensa nimen tavaramerkiksi vain pari viikkoa lapsen syntymän jälkeen.

Kim Kardashian West ja räppäri Kanye West saivat hiljattain neljännen lapsen, kun kaksikon perheeseen syntyi pieni poikalapsi.

Nimen Psalm West saanut pienokainen syntyi isosiskonsa Chicagon tapaan sijaissynnyttäjän avustuksella. Raamatullisen nimen saanut Psalm ei ole ehtinyt olla vielä kauaa elossa, kun hänen nimensä on jo tavaramerkki.

Kardashian haki poikansa nimelle tavaramerkkiä oman yrityksensä kautta. Psalmin nimeä voidaan käyttää lukuisissa eri tuotteissa, kuten viihdepalveluissa, henkilökohtaisissa vierailuissa, kosmetiikkatuotteissa, leluissa, tietokoneohjelmistoissa, syömäpuikoissa ja Kardashianeille varsin tutuissa ravintolisätuotteissa.

Tavalliselle tallaajalle oman lapsen nimen kirjaaminen tavaramerkiksi saattaa vaikuttaa kummalliselta, mutta Kardashianien klaanissa tämä on tuttua puuhaa. Kardashianin kolmen muun lapsen, Northin, Saintin ja Chicagon nimet ovat myös kaikki tavaramerkkejä. Lisäksi Khloé Kardashianin sekä Kylie Jennerin lapset True Thompson ja Stormi Webster ovat saaneet nimensä tavaramerkkilistoille.

Westien lapsen nimi Psalm on suomennettuna psalmi, jolla voidaan viitata raamatun Vanhan testamentin psalmeihin. Psalmit toimivat kristinuskossa useiden virsilaulujen pohjana. Pariskunnan toisen lapsen nimi Saint kääntyy suomeksi pyhimykseksi, joten kyseessä ei ole ensimmäinen uskonnosta inspiraatiota saanut nimi Westien perheessä.

Lue myös:

    Uusimmat