Mainos

"Bikinipoliisi" kyllästyi varkaiden nappaamiseen – vaihtoi univormun treenivaatteisiin

Bikinipoliisina tunnetun ruotsalaisnaisen voi tulevaisuudessakin nähdä kulkevan niukoissa vaatteissa. Tällä kertaa kuitenkin kuntosalilla. 

Ruotsalaispoliisi Mikaela Kellner nousi heinäkuussa koko maailman tietoisuuteen nappaamalla taskuvarkaan pelkät bikinit päällään. Kuva tilanteesta lähti leviämään nopeasti, ja pian naista kutsuttiin jo yleisesti ”bikinipoliisiksi”.

Kansainvälisen huomion lisäksi myös Ruotsin sisäministeri Anders Ygeman on esittänyt kiitoksensa Kellnerin nopeasta toiminnasta. Nainen on kaikesta huomiosta hämillään. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– En koskaan uskonut, että tapahtunut saisi niin paljon huomiota kuin se oikein sai, Kellner kertoo kuluneesta syksystään Expressenille.

Nyt nopeista reflekseistään tunnettu nainen on kuitenkin päättänyt luopua urastaan yhdentoista vuoden jälkeen. Poliisin univormu vaihtuu tulevaisuudessa treenivaatteisiin, sillä nainen kertoo ryhtyvänsä personal traineriksi. Sitä ennen on kuitenkin aika lomailla.

Ei ole valmis luopumaan urastaan kokonaan

Vaikka Kellner on saanut runsaasti kiitosta poliisitoimistaan, hän on nyt ilmoittanut luopuvansa urastaan poliisina. Päätös on naisen mukaan väliaikainen ja ainoastaan tulevaisuus näyttää, mihin päätökseen hän lopulta tulee. Ainakaan vielä hän ei ole valmis sulkemaan ovea lopullisesti. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tärkein syy siihen, etten ole tuntenut oloani hyväksi, ovat uudelleenjärjestelyt. En usko, että henkilöstöä kohdellaan tasapuolisesti niin kuin pitäisi.

– Työstäni on tullut vähän kuin toinen persoonani ja tuntuu pahalta, etten voi tehdä työtäni hyvin, Kellner kertoo päätöksen syntymisestä.

Nyt nainen aikoo kuitenkin jättää poliisivoimat vuodeksi, kun uusi uranäkymä kuntosalimaailmassa kutsuu. Nainen onkin julkaissut viimeaikoina runsaasti upeita treenikuvia suositulla Instagram-tilillään.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Kun naisen kuvia katselee, ei voi muuta kuin todeta, että Kellnerin uusi uravalinta sopii hänelle täydellisesti.

Myös tämän äiti teki uroteon, johon moni ei olisi pystynyt. 

0:34

Lähde: Expressen 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.