Big Brother -ohjelman ääni Jaakko Ohtonen näyttelee Hotel Swan Helsinki -uutuussarjassa – näin hän löysi samaistumispinnan roolihahmoonsa

Näyttelijä Jaakko Ohtonen ääni on tuttu useista televiso-ohjelmista. 

Näyttelijä Jaakko Ohtonen tähdittää C Moren Hotel Swan Helsinki -uutuussarjaa. Hän näyttelee sarjassa juuri vankilasta päässyä Jereä, joka yrittää sopeutua takaisin yhteiskuntaan. Roolihahmon sisko Ella (Oona Airola) työskentelee hotellin johtajana.

Ennen sarjan kuvauksia Ohtonen luki äänikirjaksi Janne Ranisen Kutsuvat minua palkkamurhaajaksi -kirjan. Se auttoi inspiroitumaan tulevaan roolihahmoon. 

– Koen, että Jereen oli helppo saada samaistumispinta. Se, miten hän yrittää saada kiinni takaisin elämästä ja yhteydensä lapseen oli hyvin koskettavaa, Ohtonen kertoo. 

Ohtonen on näytellyt aiemmin elokuvissa, sekä televisiosarjoissa, kuten Sunnuntailounas ja Syke. Näyttelemisen lisäksi Ohtosen ääni on tuttu, hän tekee lukuisiin sarjoihin voice overeita. Viime syksynä hän oli Big Brother -ohjelman äänenä. Tällä hetkellä hänen äänensä voi kuulla MTV3:lla pyörivässä Supernanny Suomi -ohjelmassa. 

Ohtonen seurustelee radiojuontaja Alma Hätösen kanssa. Videolla hän kertoo muun muassa siitä, miten he viettivät suhteensa vuosipäivää. 

Hotel Swan Helsinki maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla. Jaksot myös C More -palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat