Beverly Hills 90210 -tähti joutui tappeluun mopoilijoiden kanssa uudenvuodenaattona – näin tapahtumat saivat alkunsa

Beverly Hills -tähti maistoi salmiakkia - näin hän reagoi 6:01
Näin Ian Ziering reagoi salmiakkiin, kun vieraili Suomessa elokuussa 2014.

Beverly Hills 90210 -näyttelijä Ian Ziering joutui vuoden päätteeksi tappeluun mopoilijoiden kanssa. Hän ja hänen autossa istunut tyttärensä Mia selvisivät kuitenkin säikähdyksellä. 

Beverly Hills 90210 -sarjasta tuttu näyttelijä Ian Ziering, 59, kertoi 1. tammikuuta Instagramissa joutuneensa uudenvuodenaattona 31. joulukuuta tappeluun usean motoristin kanssa Los Angelesissa. 

– Koin eilen hälyttävän välikohtauksen, johon osallistui ryhmä mopoilla liikkuvia henkilöitä. Kun olin jumissa liikenteessä, yksi näistä mopoilijoista lähestyi autoani aggressiivisesti, mikä johti levottomaan yhteenottoon. Yrittäessäni arvioida mahdollisia vahinkoja, poistuin autostani. Tämä toiminta valitettavasti eskaloitui fyysiseksi yhteenotoksi, jossa toimin suojellakseni itseäni, Ziering kirjoitti. 

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

TMZ-sivuston haltuun saamalla videolla näkyy, miten Ziering riitelee useiden mopoilijoiden kanssa Hollywood Boulevardilla 31. joulukuuta. 

Zieringin 12-vuotias tytär Mia oli tuolloin autossa, mutta he molemmat selvisivät lopulta vahingoittumattomina.

– Mutta tapaus on jättänyt minut syvästi huolestuneeksi tällaisten ryhmien kasvavasta rohkeudesta, jotka häiritsevät yleistä turvallisuutta ja rauhaa. Tämä tilanne korostaa laajempaa huliganismin ongelmaa kaduillamme ja tarvetta tehokkaisiin lainvalvontaviranomaisten reaktioihin. Kansalaisena ja vanhempana en voi hyväksyä sitä, että ryhmät voivat vapaasti käyttäytyä näin ja aiheuttaa pelkoa ja kaaosta, kun taas viranomaisten reaktio vaikuttaa riittämättömältä, Ziering kirjoitti.

Alla olevissa kuvissa näkyy, miten Ian Ziering joutui mopoilijoiden hyökkäyksen kohteeksi Hollywood Boulevardilla.

Los Angelesin poliisin mukaan tappelu sai alkunsa sen jälkeen, kun mopoilijoiden oli nähty ajavan alueella holtittomasti. Tappelun jälkeen sekä Ziering ja mopoilijat poistuivat paikalta ennen poliisin saapumista paikalle. Asiasta on kuitenkin tehty virallinen poliisiraportti, jossa Ziering mainitaan uhriksi. Pidätyksiä ei ole tehty, ja TMZ:n mukaan tutkinta on edelleen käynnissä. 

Zieringin julkaisun mukaan ongelmiin, jotka johtavat tällaiseen häiriökäyttäytymiseen, on puututtava ja varmistettava, että kadut ovat turvallisia kaikille. 

– Kehotan kaupungin virkamiehiä ja lainvalvontaviranomaisia ryhtymään päättäväisiin toimiin tällaista laittomuutta vastaan ja tarjoamaan tarvittavat resurssit tulevien tapausten estämiseksi, Ziering kirjoitti. 

Zieringillä on myös 10-vuotias tytär Penna. Hänen molempien tyttäriensä äiti on hänen ex-vaimonsa Erin Ludwig

Ziering näytteli suositussa Beverly Hills 90210 -sarjassa Steve Sandersia. 

Lähde: Us Weekly

Lue myös:

    Uusimmat