Betsyn koira katosi vuosia sitten – yhtäkkiä tuli ällistyttävä yhteydenotto: "Luulin sitä huijaukseksi"

Koira löytyi 8 vuoden jälkeen – omistaja liikuttui kyyneliin 3:00
Katso videolta, missä kunnossa Harley löytyi ja miten iloinen oli parivaljakon jälleennäkeminen!

Betsyn koira katosi yllättäen kahdeksan vuotta sitten Floridassa. Nyt yhtä yllättäen koira löytyi, ja omistaja liikuttui kyyneliin jälleennäkemisen ilosta.

Amerikkalainen Betsy DeHaan kertoo CNN-kanavan haastattelussa, miten hänen kauan kadoksissa ollut lemmikkikoiransa yllättäen löytyi. CNN oli myös paikalla, kun kaksikko jälleen kohtasi.

Koiraa etsittiin urakalla

Betsy kertoo, että hänen lemmikkikoiransa, pitbull Harley katosi yli kahdeksan vuotta sitten yllättäen. Betsy oli vienyt koiransa tekemään tarpeensa ja käännettyään selkänsä koira katosi metsään. He etsivät, mutta eivät löytäneet Harleyta.

Betsy apujoukkoineen laittoi ilmoituksia ja koiraa yritettiin löytää kaikin keinoin, mutta turhaan. Harleylla oli mikrosiru, mutta jos joku oli löytänyt Harleyn, ei tämä henkilö ollut ilmeisesti tullut ikinä tarkistaneeksi sen avulla koiran tietoja.

Tekstiviesti toi ilouutisen

Äskettäin Betsy sai kuitenkin häkellyttävän yhteydenoton: hänelle tuli tekstiviesti, jossa kerrottiin Harleyn löytyneen. Betsy ei ollut ensin uskoa saamaansa viestiä. He olivat juuri sinä aamuna miettineet, mihin Harley oikein oli mahtanut kadota ja että oliko se edelleen elossa.

– Luulin sitä huijaukseksi.

Kävi ilmi, että nainen nimeltä Angie Bray ja hänen ystävänsä olivat löytäneet Harleyn San Carlos Parkista, joka sijaitsee muutaman kymmenen kilometrin päässä Harleyn katoamispaikasta.

Angie vei koiran eläinlääkäriin ja eläinsuojeluviranomaisille. Harleyn mikrosiru tutkittiin ja siten saatiin tietoon Betsyn puhelinnumero.

Iloinen jälleennäkeminen

Betsy asuu nykyisin Missourissa, mutta ajoi yli 1 700 kilometrin matkan hakemaan Harleyn kotiin.

Videolla näkyy, miten Betsy ottaa koiransa vastaan kyynelsilmin. Koira näyttää olevan myös innoissaan tapaamisesta.

– Nyt me menemme kotiin, Betsy sanoo.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat