Bess julkaisee ensi viikolla uutta musiikkia – näin tuleva kappale syntyi: "Olin, että herranjumala"

Katso videolta Bessin Huomenta Suomi -haastattelu!

Bess tunnelmoi edellisillan Emma Gaalaa sekä ensi viikolla julkaistavaa uutta musiikkiaan lauantaiaamun Huomenta Suomi -lähetyksessä.

Vuoden 2022 parhaita musiikkialan menestyjiä palkittiin perjantaina 3. helmikuuta järjestetyssä Emma Gaalassa. Illan voitokkain artisti oli Bess, joka sai gaalasta kotiinviemisiksi yhteensä neljä Emma-palkintoa.

Bess kertasi edellisillan Emma Gaalaa lauantai-aamuna Huomenta Suomen puhelinhaastattelussa. Artisti kertoi hänelle suodun palkintomäärän yllättäneen hänet täysin.

– Olin valmistautunut varmuuden vuoksi yhteen puheeseen. Tässä minulla on nyt hyvin aikaa miettiä jälkeen päin, että mitä ihmettä tässä on tapahtunut, hän kertoi Huomenta Suomen juontaja Ira Hammermanille.

Voitettuaan illan ensimmäisen Emma-palkintonsa Bess piti lavalla koskettavan puheen, jossa hän muun muassa kiitti ihmisiä, jotka häntä ovat vuosien varrella opettaneet. Laulaja kertoi viitanneensa tällä kaikkiin häntä opettaneisiin ihmisiin aina ala-asteelta lähtien.

– Mietin tätä pitkään jo aiemmin, että jos tulee tilanne, jossa minun täytyisi valmistautua puheeseen, niin keitä haluan kiittää. Minäkään en ole tyhjästä tullut, vaan minulla on historiaa ja koen äärettömän tärkeäksi sen, että minulla on ollut niin hyviä opettajia. Heidän oppinsa elää minussa edelleen, hän kertoi.

Bess kertoi Huomenta Suomen haastattelussa myös tulevista musiikkikuvioistaan. Hän paljasti julkaisevansa uuden kappalen ensi viikolla.

Tulevaa kappaletta on työstetty jo useamman kuukauden ajan.

– Tuottaja lähetti minulle viime heinäkuussa viestiä, että hei, teimme tällaisen [kappaleen] ihan sinua ajatellen. Olin, että herranjumala, laulaja kertasi.

Bessin mukaan hän eli tuohon aikaan kiireisintä festariaikaa.

– Olin, että okei, heti kun vain pääsemme studioon, niin kirjoitamme [kappaleen] loppuun. Heinä-elokuun taitteessa kauniina intiaanikesän hetkinä tämä on syntynyt ja toivon, että jengi fiilistelee. Tästä tulee hyvä mieli, hän lupasi.

Katso Bessin koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja