Mainos

Bensaa ja dieseliä kännykällä – etusijalla kolmen maakunnan osuuskauppalaiset

Mobiilitankkaus laajenee lähes kahden miljoonan suomalaisen ulottuville Uudellamaalla, Keski-Suomessa ja Pohjanmaalla.

Palvelu tulee käytettäväksi kaikilla Uudenmaan ABC-asemilla tästä päivästä alkaen ja Keski-Suomessa sekä Pohjanmaalla kesäkuussa. 

Pian lähes puolet suomalaisista voi halutessaan jättää kukkaron kotiin ja käydä tankkaamassa autonsa kännykän avulla, kun S-mobiili-sovelluksen tankkauspalvelu laajenee.

Palvelun piiriin kuuluvien alueosuuskauppojen piirissä asuu yhteensä vajaat kaksi miljoonaa suomalaista.

Missä?

Palvelu on käytössä kaikilla HOK-Elannon ja Varuboden-Oslan ABC-asemilla tästä päivästä alkaen sekä Keskimaan ja KPO:n ABC-asemilla kesäkuun aikana.

Toimii myös Android- ja Windows-laitteilla

Mobiilitankkaus siirtyy nyt toiseen vaiheeseen, jossa palvelu on saatavilla iPhone-puhelinten lisäksi Android- ja Windows-älypuhelimille.

Jatkossa autoilija voi myös seurata autonsa polttoaineen kulutusta niin euroissa kuin litroissa. Käyttääkseen mobiilitankkausta käyttäjän tarvitsee ladata S-mobiili-sovellus puhelimeensa ja rekisteröidä siihen S-Etukortti Visan tiedot.

Sovellus näyttää lähimmän aseman ja auttaa löytämään perille. Asemalla sovellus tunnistaa auton sijainnin, jolloin tankkaajan tehtäväksi jää valita sovelluksen kautta käyttöön haluamansa mittarin ja tankata.

Maksaminen hoituu automaattisesti sovellukseen syötettyjen maksukorttitietojen perusteella. Tankkaus vaatii yhteensä vain kolme painallusta älypuhelimella.

Mobiilitankkauksen voivat ottaa ilmaiseksi käyttöön kaikki S-Etukortti Visan käyttäjät.

Lähde: S-Pankki

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.