Ben Zyskowicz Karimin musiikkivideosta: Pitäähän veljeä auttaa

Svenska Teaternin Thalia-terassin avajaisiin saapunut kansanedustaja kertoo, ettei hän ole jatkanut näyttelijänuraansa musiikkivideon jälkeen.

Viime kauden Putous-sketsihahmokilpailun voittaja Karim Z. Yskowicz julkaisee levyn tämän viikon torstaina. Levyltä on jo toukokuun alussa julkaistu yksi kappale ja musiikkivideo Olen somelainen, jolla ovat mukana räppäri Petri Nygård sekä edesmennyt Kari Tapio klassikkokappaleensa Olen suomalainen kautta. Videon voi katsoa Youtubesta täältä.

Muusikoiden lisäksi videolla on mukana useita tunnettuja suomalaisia, jotka kaipaavat eri asioihin apua Karimilta. Yksi heistä on kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowicz, joka pyytää Karimia käymään eduskunnassa äänestämässä hänen puolestaan.

– Velipuoleni Karim tarvitsi apua, niin totta kai lähdin mukaan. Yritän aina auttaa häntä kaikin tavoin.Sitä paitsi osuuteni kuvattiin eduskunnassa, joten se oli minulle aika helppo juttu, Zyskowicz kertoo musiikkivideolle lähtemisestä.

Hän ei ole kuitenkaan suunnitellut jatkavansa näyttelijänuraansa sen enempää.

– Karim on meistä se parempi näyttelijä. Minä keskityn politiikkaan, kesällä Suomea töiden parissa kiertämään lähtevä Zyskowicz naurahtaa.

(MTV3 – KATI PUKKI)

Lue myös:

    Uusimmat