Ben Affleckin pikkuveli ylistää Jennifer Lopezia – ei kuitenkaan saapunut hääjuhlaan paikalle

0:18
Jennifer Lopez keimailee musiikkivideollaan täysin alastomana.

Casey Affleck loisti poissaolollaan viikonlopun hääjuhlassa.

Ben Affleckin, 50, pikkuveli ja näyttelijä Casey Affleck, 47, ei ollut paikalla Benin ja Jennifer Lopezin, 53, kolmipäiväisissä hääjuhlissa 19.–21. elokuuta Georgiassa. Casey oli tuona ajankohtana viettämässä aikaa Los Angelesissa, jossa Page Six bongasi hänet lauantaina kahvinhakureissultaan. Tarkempaa syytä veljen poissaololle ei tiedetä.

Casey jakoi kuitenkin Instagramissa kolmikosta vanhan kuvan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Hyvää kannattaa odottaa. Tässä on ollut käänteitä, uusia alkuja ja vanhan rakkauden löytäminen uudelleen. Tervetuloa perheeseen. Varaudu todellisiin toimintahäiriöihin! Vitsailen. Minä vain vitsailen, Casey kirjoitti englanniksi.

Casey päätti kirjoituksensa Jenniferin ylistyspuheeseen.

– Jen, olet helmi. Rakastamme sinua niin paljon, Casey kirjoitti englanniksi Instagramissa.

Koko viikonlopun kestävät juhlallisuudet olivat sinetti Benin ja Jenniferin reilu kuukausi sitten tapahtuneelle Las Vegasin vihkimiselle. Parin hääjuhlia vietettiin nyt 87 hehtaarin tilalla Riceborossa, Georgiassa.

Perjantai sujui tervetuliaisillallisen merkeissä, lauantaina oli vuorossa varsinainen hääseremonia ja sunnuntai päättyi piknikiin. Hääseremoniassa pukukoodi oli kaikilla valkoinen, ja paikalla olivat ainakin näyttelijä  Matt Damon vaimonsa Luciana Barroson kanssa. Matt ja Luciana lensivät paikalle yksityiskoneella perjantaina 19. elokuuta. Matt ja Ben ovat parhaita ystäviä pitkältä ajalta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja