Jennifer Lopez ja Ben Affleck juhlistavat rakkauttaan 3-päiväisillä hääjuhlilla: "Kaikki tulee pyörimään J.Lon ympärillä"

Jennifer Lopez, 51, keimailee uusimmalla musiikkivideollaan täysin alastomana 0:18
Jennifer Lopez on varsin näyttävä ilmestys!

Juhlat pidetään tulevana viikonloppuna.

Artisti Jennifer Lopez, 53, ja näyttelijä Ben Affleck, 49, viettävät hääjuhlaansa tulevana viikonloppuna kuukausi Las Vegasissa naimisiinmenonsa jälkeen.

– Kaikki tulee pyörimään J.Lon ympärillä. Ben haluaa kaiken keskittyvän häneen heidän suurena päivänään", sisäpiiriläinen paljasti Page Sixille.

Sisäpiiriläinen kertoi myös, että hääjuhla on kolmipäiväinen intiimi juhla perheelle ja ystäville. Juhlallisuudet alkavat perjantaina 19. elokuuta harjoitusillallisella.

Varsinainen seremonia pidetään lauantaina, ja pariskunta päättää viikonloppunsa grillauksen ja piknikin merkeissä sunnuntaina.

Lopez jakoi varsin rakkaudentäyteisen videon Affleckista Yhdysvaltojen isänpäivänä 18. kesäkuuta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. 

Lopezin odotetaan käyttävän Italiassa valmistettua räätälöityä Ralph Lauren -merkkistä mekkoa.

Page Six kertoi aiemmin, että tähtien suosima tapahtumasuunnittelija Colin Cowie on kaikkien parin hääjuhlan yksityiskohtien takana. Cowien hintalappu vaihtelee 25 000 dollarista 25 miljoonaan dollariin, ja hän on aiemmin tuottanut tapahtumia juontaja Oprah Winfreylle, uransa päättäneelle koripalloilija Michael Jordanille ja myös Lopezille.

Lähteiden mukaan kutsulistalla ovat ainakin näyttelijä  Matt Damon, juontaja  Jimmy Kimmel, Affleckin veli Casey Affleck sekä näyttelijä Drea de Matteo. TMZ-uutissivusto kertoi viime kuussa, että tapahtuma järjestetään Affleckin tilalla Riceborossa, Georgiassa.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat