Belgian päävalmentajalta tyly uutinen Huuhkajille: "Meidän on nähtävä, missä kunnossa he ovat"

6:45
Pudotuspelipaikka takaisi Huuhkajille jättipotin.

Belgian päävalmentaja Roberto Martinez ilmoitti perjantaina lehdistötilaisuudessa, että joukkueen tähdet Axel Witsel, Kevin De Bruyne ja Eden Hazard aloittavat kaikki maanantain ratkaisevassa ottelussa Suomea vastaan.

Huuhkajille epämieluisaa uutista Martinez perusteli kolmikon pelituntuman tarpeella ennen edessä olevia pudotuspelejä.

– Oli välttämätöntä, että he pystyivät päättämään pelin Tanskaa vastaan. Nyt minusta tuntuu, että Eden, Axel ja Kevin aloittavat Suomea vastaan, sillä meidän on nähtävä, missä kunnossa he ovat ja miten pitkään he pystyvät pelaamaan. Ottelu Suomea vastaan on meille mahdollisuus kehittää heidän ottelukestävyyttä huippuunsa, Martinez kertoi lehdistötilaisuudessa perjantaina.  

Myös japanilaista Vissel Kobea nykyisin edustava, entinen Euroopan huippusarjojen konkari Thomas Vermaelen nähdään Martinezin mukaan Suomea vastaan kentällä. 

Belgia voitti torstaina Tanskan Suomelle mieluisalla tuloksella maalein 2-1, ja De Bruyne muutti ottelun kulun täysin tullessaan toisella jaksolla kentälle. Myös Witsel ja Hazard siirsivät painopistettä entisestään Belgian eduksi.

– Meidän on yritettävä voittaa jokainen ottelu. Teemme muutoksia Suomea vastaan, mutta lähestymme ottelua tismalleen samalla tavalla, koska haluamme pysyä voittojen teillä.

– Emme ole täällä edetäksemme mahdollisimman pitkälle, vaan kehittyäksemme niin hyviksi kuin mahdollista. Se tarkoittaa, että on yritettävä voittaa jokainen ottelu. Se valmistaa epäsuorasti kohtamaan jatkopeleissä kenet tahansa, Martinez sanoi.

Suomi ja Belgia kohtaavat maanantai-iltana Pietarissa kello 22.00. Tanska ja Venäjä kohtaavat samaan aikaan Kööpenhaminassa lohkon toisessa ottelussa.


Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja