Tyly viesti Huuhkajille: Hyökkääjätähti lupaa auttaa Tanskaa Suomen kustannuksella

6:45
EM-jalkapallo: Tanska jäi pisteittä, kun Belgia nousi toisella jaksolla 2-1-voittoon.

Kun Belgia löi Tanskan 2-1 torstaina, jalkapallon EM-kisojen B-lohkon jatkopaikkataistelu muuttui entistä kimurantimmaksi. Kaikki on vielä Huuhkajien omissa käsissä, mutta Suomen lohkopäätösvastustajan Belgian tähtihyökkääjä Romelu Lukaku haluaa auttaa Tanskaa. 

Belgia on jo varmasti jatkossa, mutta lohkon kakkospaikka ja mahdollisesti neljännesvälieriin riittävä 3. sija ratkaistaan ensi maanantaina. Belgian ja Suomen välisen ottelun lisäksi Tanska kohtaa Venäjän.

Järkälemäinen Lukaku on jo osoittanut vaarallisuutensa EM-turnauksessa iskemällä kaksi osumaa Venäjän verkkoon. Lukakulla, joka on ottelussa Suomea vastaan sydänpysähdyksen kokeneen tanskalaistähden Christian Eriksenin seurakaveri italialaisesta Interistä, on mahdollisuus kurittaa myös Suomea ja parantaa näin osaltaan Tanskan jatkomahdollisuuksia.  

– Kunnioitan Tanskan pelaajia. He pelastivat ystäväni (Eriksen), ja se mitä he tekivät tänään, oli vaikuttavaa. He ansaitsivat enemmän. Nyt toivon, että he pystyvät voittamaan Venäjän, ja sitten me toivottavasti teemme oman osuutemme voittamalla Suomen, Lukaku totesi Viaplayn tv-haastattelussa tanskalaisen Politikenin mukaan

Juttu jatkuu kuvan alla. 

B-lohkon päätösottelut pelataan ensi maanantaina kello 22 alkaen. 

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja