Beata Leppilampi säteili punaisella matolla vain reilu viikko synnytyksen jälkeen

Beata Leppilampi ja taitoluistelun haasteet 10:01
Katso myös: Beata Leppilampi kertoi taitoluistelun haasteista Huomenta Suomessa alkuvuonna 2023

Beata Leppilampi saapui Comeback-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan puolisonsa Mikko Leppilammen rinnalla.

Näyttelijä Mikko Leppilammen tähdittämän Comeback-elokuvan kutsuvierasensi-iltaa vietettiin tiistaina 3. lokakuuta. Elokuvassa rock-tähti Tonya esittävä Mikko saapui kutsuvierasensi-iltaan yhdessä puolisonsa, taitoluisteluvalmentaja Beata Leppilammen  kanssa.

Mikon ja Beatan toinen yhteinen lapsi syntyi reilu viikko sitten, perjantaina 22. syyskuuta. Vastikään synnyttänyt Beata säteili kutsuvierasensi-illan punaisella matolla yhdessä puolisonsa kanssa.

Beatalla oli yllään Katri Niskasen suunnittelema musta, kimalteleva jumpsuit. Olallaan hänellä roikkui musta, kultaisilla yksityiskohdilla varustettu Yves Saint Laurent -muotitalon pikkulaukku. 

Beata kertoi taannoin Instagram-tilillään hänen ja Mikon toisen yhteisen lapsen synnytyksen aikana tapahtuneista komplikaatioista. Taitoluisteluvalmentaja kirjoitti Instagram-tarinassaan, että vauvan sydänäänet laskivat hetkeksi ponnistusvaiheessa, jonka vuoksi pienokainen autettiin imukupilla ulos.

– Synnytyksen jälkeen odottelimme hetken istukkaa, joka ei sitten irronnutkaan itsestään. Menetin paljon verta ja tuli huono olo, joten minut vietiin leikkaukseen poistattamaan istukka, Beata kirjoitti.

– Vauva jäi sitten isin kanssa pariksi ensimmäiseksi tunniksi, kun minut nukutettiin. En tuntenut kipua - toimenpide on periaatteessa sama kuin kaavinta. Heräsin sitten heräämössä aika tokkurassa, mutta olo parani nopeasti ja sain nähdä taas Mikon ja vauvan, hän jatkoi.

Mikolla ja Beatalla on vastasyntyneensä lisäksi hiljattain 2 vuotta täyttänyt Kaspian-poika. Mikolla on myös aikaisemmasta suhteestaan teini-ikäinen Lilia-tytär.

Lue myös:

    Uusimmat