Beata Leppilampi kertoo synnytyksessä tapahtuneista komplikaatioista: "Menetin paljon verta ja tuli huono olo, joten minut vietiin leikkaukseen"

Beata Leppilampi ja taitoluistelun haasteet 10:01
Katso myös: Beata Leppilampi kertoo, miten päätyi taitoluistelun pariin jo lapsena.

Beata Leppilampi kertoo Instagram-tarinassaan hänen ja puolisonsa Mikko Leppilammen toisen lapsen synnytyksestä.

Taitoluisteluvalmentaja Beata Leppilammen  ja näyttelijä Mikko Leppilammen toinen yhteinen lapsi syntyi perjantaina 22. syyskuuta. Beata vastaili seuraajiensa hänelle lähettämiin synnytysaiheisiin kysymyksiin Instagramin tarinat-osiossa perjantaina 29. syyskuuta.

Beatalta muun muassa kysyttiin, miksi hänessä oli synnytyksen jälkeen "niin paljon piuhoja kiinni". Taitoluisteluvalmentaja kirjoittaa vastauksessaan, että vauvan sydänäänet laskivat hetkeksi ponnistusvaiheessa, jonka vuoksi pienokainen autettiin imukupilla ulos.

– Synnytyksen jälkeen odottelimme hetken istukkaa, joka ei sitten irronnutkaan itsestään. Menetin paljon verta ja tuli huono olo, joten minut vietiin leikkaukseen poistattamaan istukka, Beata kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Hän jatkaa tekstiään kertoen, että joutui myös esikoisensa Kaspianin synnytyksessä leikkaukseen, sillä istukasta jäi tuolloin palasia hänen kohtuunsa.

Beata kirjoittaa, että tieto leikkaukseen joutumisesta myös toisen synnytyksen aikana ärsytti häntä, mutta päällimmäinen ajatus oli Beatan kirjoittaman mukaan kuitenkin se, että kyllä hän leikkauksesta selviää, kunhan vauva on maailmassa turvallisesti.

– Vauva jäi sitten isin kanssa pariksi ensimmäiseksi tunniksi, kun minut nukutettiin. En tuntenut kipua - toimenpide on periaatteessa sama kuin kaavinta. Heräsin sitten heräämössä aika tokkurassa, mutta olo parani nopeasti ja sain nähdä taas Mikon ja vauvan. 

Beata kirjoittaa saaneensa matalan hemoglobiinin vuoksi kaksi pussia verta, jonka myötä hänen olonsa koheni. Hän jatkaa toisessa Instagram-tarinassaan, että komplikaatioista huolimatta synnytyksestä on jäänyt hänelle positiivinen tunne.

Beata kertoi vain muutamaa päivää ennen pienokaisen syntymää MTV Uutisille, että hänen laskettu aikansa oli jo 11. syyskuuta. 

– Joten tässä sitä odotellaan, milloin jotain alkaa tapahtua. Vielä ei ainakaan tapahdu yhtään mitään, hän kertoi Lastenklinikoiden Kummien ja Vidan yhteisessä aamiaistilaisuudessa. 

Lue myös:

    Uusimmat