BB-talon sisustus: Miten Kellari ja Kartano eroavat toisistaan?

Big Brother 2014 -talossa on kaksi erillistä puolta, Kellari ja Kartano. Päässuunnittelijana toiminut Kim Sainio kertoo, millä tavalla BB-talon puolet eroavat sisustuksellisesti toisistaan.

Big Brother 2014 starttasi viime viikon sunnuntaina. BB-talon pääsuunnittelijana tänä vuonna toiminut Kim Sainio on miettinyt tarkkaan, miten saada talon kahdesta eri puolesta tyystin vastakkaiset.

Kartanossa elellään leveästi ja omaa tilaa riittää. Kartanon asukkaita puolestaan on jopa haluttu ärsyttää ahtaudella.

– Halusin, että nämä kaksi tilaa erottuvat toisistaan yhdellä vilkaisulla. Kartanossa asutaan selkeästi tilavammin ja ilman jatkuvaa ruuhkaa. Kellari puolestaan on täytetty ruuhkaa muistuttavilla ärsykkeillä ja jatkuvalla ahtauden tunteella. Kellarilla on yksi huone. Makuuhuone, keittiö, ruokailutila, oleskelutila…. ahdas. Kartano puolestaan elää ihanan leveästi myös makuuhuoneessaan, Sainio kertoo.

Pääsuunnittelija: Kim Sainio

Suunnittelija ja rakentaja: Kim Rinne (Sisustussuunnittelu Kim&Kim Oy)

Assistentit: Heidi Manu, Petra Syrjänen ja Minna Meriluoto

BB-talon sisustuksesta löytyy tuttuun tapaan taas kirkkaita värejä ja kirjavuutta. 

– Kellarista on haluttu tehdä amerikkalaistyylinen basement, joka on muovattu paluumuuttajan yksiöksi kahdeksalle. Kartano edustaa taas tyyliltään ja värimaailmaltaan perinteistä mieltymysten aikamatkaa sekä kirjavuudeltaan muuttuvaa halua sisustaa eri tavalla, eri aikakausina, Sainio paljastaa.

Lue myös:

    Uusimmat